Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek kellemetlen ha a lány spriccel?
Figyelt kérdés
Mikor szeretkezünk a párommal én általában mindig spriccelek a végén.Nem lehet az ilyet visszatartani..:/,félek hogy a barátomat zavarja.Nem merek rákérdezni se.. Gusztustalannak érzitek?2011. júl. 19. 17:36
1/33 anonim válasza:
sztem nem az.. mármint ez van akinél természetes... nincs vele semmi baj... gondolom zuhanyoztok utána szóval ne idegeskedj ezen.
(persze az én véleményem nem mérvadó mert én még szűz vagyok, de szerintem nem zavarna.
2/33 anonim válasza:
hát engem a haverom szokott munkában vízipisztollyal spriccelni, én nem érzem gusztustalannak. te mire gondoltál?
3/33 anonim válasza:
Nem zavar, sőt izgató. Több barátnőm is volt már ilyen.
5/33 A kérdező kommentje:
a nuniából te butus..:P;)
Persze leszoktunk zuhanyozni utána.:)
2011. júl. 19. 17:48
6/33 anonim válasza:
17:47 ha nem tudod akkor keres utána. Amúgy nem gusztustalan:)
7/33 Moszuke válasza:
szerintem k_rva nagy poén lehet egy spriccelős csaj:)
9/33 DaemonSykes válasza:
nincs azzal semmi baj. ez teljesen természetes és nem szabad visszatartani, más dolog h nem is tudnád.
a párod csak büszke lehet rá h képes elérni nálad az orgazmust ilyen formában. nekem kellene egy olyan csaj aki tud ilyet, elég ritka ez.
10/33 anonim válasza:
Ilyenkor mennyi spriccel ki kb?
Fél deci, deci, vagy mennyi?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!