Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk nektek kellemetlen ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek kellemetlen ha a lány spriccel?

Figyelt kérdés
Mikor szeretkezünk a párommal én általában mindig spriccelek a végén.Nem lehet az ilyet visszatartani..:/,félek hogy a barátomat zavarja.Nem merek rákérdezni se.. Gusztustalannak érzitek?
2011. júl. 19. 17:36
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

29 évesen többet dugtam mint gondolnád okoska!

Az igényesség nem ott kezdődik hogy elrohanok dugás után fürödni, inkább illuzióromboló, de te tudod kérdező, ha neked úgy jó csináld úgy!

2011. júl. 19. 22:22
 22/33 anonim ***** válasza:

szerintem nem lehet túl zavaró :D

egyébként én sem szoktam rohanni utána zuhanyozni. mindig szeretek hozzábújni, akár izzadt, akár illatos, akár koszos, nem érdekel, mert úgy szeretem, ahogy van. és annyit már csak kibír mindenki, hogy nem rohan azután zuhanyozni, hogy vége van. illúzióromboló

2011. júl. 19. 23:02
 23/33 A kérdező kommentje:
Jajj hát én se úgy értem hogy egyből utána rohanok zuhanyozni "-.-
2011. júl. 20. 10:21
 24/33 anonim ***** válasza:
engem is kellemetlenül érintene, nem elég hogy zuhanyozni kell utána, még ágyneműt is cserélni. gondolom nem lehet jó érzés kihűlt suncinedvben hemperegve ébredni xD
2011. júl. 20. 20:34
 25/33 anonim ***** válasza:

Tehát nők esetében spriccelős orgazmus a G pont ingerlésével váltható ki az esetek 90%-ban. Ha nő vagyok és ilyen jellegű élvezetet élek meg az fenomenális, ha férfi vagyok és ilyen "örömet" tudok okozni a partneremnek, az megint csak felemelő érzés, pont az ő öröme miatt. Ilyenkor a legkevésbé számít, hogy kell e ágyneműt cserélni, vagy hogyan ébredek, illetve zuhanyoznom kell -e utána.

Aki meg nem izzad meg egy jó szex alatt az vagy forduljon bőrgyógyászhoz, vagy a korától függetlenül nem kefélt még egy rendeset sem ("okoska": ha az első randim jól sikerül a gyerekem lehetnél 29 évesen :-P )

Az meg egyfajta higiénés igényesség, hogy nem csatakosan alszom el a párom mellett (bár még egyedül sem) és ez nem arról szól, hogy "azonnal" felugrok és kirohanok a fürdőszobába.

2011. júl. 20. 21:05
 26/33 anonim ***** válasza:

Oké bumbúrnyák, csináld úgy!

:D

Látom nem csak az első randid nem volt sikeres!

2011. júl. 20. 21:25
 27/33 anonim ***** válasza:

"Oké bumbúrnyák, csináld úgy!

Látom nem csak az első randid nem volt sikeres!

"

A gyengék menedéke az agresszió, amikor már az észérvekből is kifogytak ...

1., Tehát én nem sértegettelek "bumbúrnyák" ...

2., Ha nekem igényem van rá, hogy tisztán bújak ágyba az téged miért háborít fel, olyan szinten, hogy sértegess? Engem mocskosul nem érdekel, ha te igénytelen vagy, nem is szóltalak meg, csak az ezzel kapcsolatos saját dolgaimat osztottam meg egy témában, ahol a résztvevők _véleményét_ kérdezték valamiről.

3., Ha már a magánéletemet fikázod (gondolom kisebbségi komplexus vezet erre, mert más ember értelmes esetben ilyet nem tesz), Te ha száz évig élsz és a felét megéled ezen a területen, amit én, akkor sem érsz a nyomomba sem ...

2011. júl. 20. 21:50
 28/33 anonim ***** válasza:

Hát egyikre sem trafáltál rá, de próbálkozz csak!

Sem agresszív nem vagyok, sem igénytelen, még csak nem is fikáztalak!

Az meg hogy bumbúrnyák vagy, csak bizonyítod ezzel a csakazért is nekem van igazam mentalitással, hogy nekem van igazam!

Na további szép estét!

Nézd az rtl- en az ördög jobb és balkezét, azon legalább lehet nevetni ha máson már nem tudsz!

Nem kell kindent véresen komolyan venni!

2011. júl. 20. 21:58
 29/33 anonim ***** válasza:

Ja, még valami!

Nem én kezdtem beléd állni, hanem fordítva történt!

Ezért kaptad először az okoska jelzőt!

2011. júl. 20. 22:02
 30/33 anonim ***** válasza:

Az okoska jelzőn nem szívom fel magam, mert tudom, hogy hajlamos vagyok okoskodni; a bumburnyákon igen, mert szándékos sértegetés.

Mindegyik pontban igazam van, de áltasd magad nyugodtan ...

Köszönöm a program ajánlót, de nincs TV-m, mert nem szoktam TV-t nézni.

Valóban nem vagy igénytelen, ha szex után nem vagy izzadt és nem zuhanyzol; de egészséges ember, normális szex után izzadt ..., hogy izzadt ember lezuhanyzik e lefekvés előtt, az már igényesség ...

2011. júl. 20. 22:23
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!