Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fájni fog? Mit tudok tenni ez ellen?
16/F vagyok, 172 cm maga, 13 cm hosszú a péniszem.
Nos első kérdés, a méret az jó?
Második kérdésem az az lenne, hogy ha feláll, akkor magától nem csúszik le a bőr. Ha pedig meg próbálom lehúzni a kupakról, akkor fájdalmas. Ha pedig sikerül lehúzn, akkor utána a fék fáj. Még szűz vagyok. Fájni fog így a szex? vagy mit lehet az ellen tenni, hogy ne fájjon amikor lehúzom a bőrt?
értelmes válaszokat : ) !!
Mondjuk, a 13 centi elmegy, ha vastag. :D
Figyelj, tényleg menj el orvoshoz, mert unokatesóm is húzta-halasztotta, és utána neki nagyon fájt!
amúgy, a körülmetélés sem gáz, nem kell egyből a zsidósággal azonosítani, sőt, tovább bírod az ágyban.
[link] <- a méretre.
én nem szoktam lehúzni a bőrt, ha áll nem is tudom mert kegyetlenül fáj. én így is normálisan tudok du.gni sosem volt ilyennel problémám. ne húzd le ha nem akarod. ennyi.
nah végre, egy megynugtató válasz! Nagyon szépen köszönöm
: )
"csak egy vágás"
Elaltatnak legalább? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!