Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fájni fog? Mit tudok tenni ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fájni fog? Mit tudok tenni ez ellen?

Figyelt kérdés

16/F vagyok, 172 cm maga, 13 cm hosszú a péniszem.

Nos első kérdés, a méret az jó?

Második kérdésem az az lenne, hogy ha feláll, akkor magától nem csúszik le a bőr. Ha pedig meg próbálom lehúzni a kupakról, akkor fájdalmas. Ha pedig sikerül lehúzn, akkor utána a fék fáj. Még szűz vagyok. Fájni fog így a szex? vagy mit lehet az ellen tenni, hogy ne fájjon amikor lehúzom a bőrt?

értelmes válaszokat : ) !!

2011. júl. 19. 13:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
ha fitymaszűkületed van kérd hogy ,ne körülmetéléssel csinálja.
2011. júl. 24. 20:47
 12/21 A kérdező kommentje:
értelmes emberek válaszát várom.
2011. júl. 24. 20:58
 13/21 anonim ***** válasza:
Menj el urológus orvoshoz. Anélkül, közösülés közben berepedhet, ami elég kellemetlen, mert fáj, és mindent összevérzel.. Rutin műtét, utána 2 héttel újra akció képes leszel!
2011. júl. 24. 21:13
 14/21 anonim válasza:
13cm pucuka az kicsi lesz töki,talán most meg és nem fog ragadni !TEGYÉL RÁ CSAVAR LAZITÓT :D
2011. júl. 24. 21:15
 15/21 anonim ***** válasza:

Mondjuk, a 13 centi elmegy, ha vastag. :D

Figyelj, tényleg menj el orvoshoz, mert unokatesóm is húzta-halasztotta, és utána neki nagyon fájt!

amúgy, a körülmetélés sem gáz, nem kell egyből a zsidósággal azonosítani, sőt, tovább bírod az ágyban.

2011. júl. 24. 23:17
 16/21 k4lm0p1r1n ***** válasza:

[link] <- a méretre.

én nem szoktam lehúzni a bőrt, ha áll nem is tudom mert kegyetlenül fáj. én így is normálisan tudok du.gni sosem volt ilyennel problémám. ne húzd le ha nem akarod. ennyi.

2011. júl. 24. 23:33
 17/21 A kérdező kommentje:

nah végre, egy megynugtató válasz! Nagyon szépen köszönöm

: )

2011. júl. 24. 23:40
 18/21 anonim ***** válasza:
ha ez megnyugtat akkor te nagyon buta fiúcska vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. júl. 25. 12:05
 19/21 anonim ***** válasza:
A 23:55 perces hozzászóló válasza ökörség, vagy nem volt még nővel vagy magához is igénytelen, egyébként nem a méret a lényeg csak meg kell találnod a hozzád illő lányt. A műtéttől nem kell félned egy kis vágás csak, 1 napos kórházi műtét, urológus végzi és nem tudja meg a fél világ, hogy neked ilyen problémád van!
2011. júl. 25. 12:19
 20/21 A kérdező kommentje:

"csak egy vágás"

Elaltatnak legalább? :D

2011. júl. 25. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!