Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fájni fog? Mit tudok tenni ez ellen?
Figyelt kérdés
16/F vagyok, 172 cm maga, 13 cm hosszú a péniszem.
Nos első kérdés, a méret az jó?
Második kérdésem az az lenne, hogy ha feláll, akkor magától nem csúszik le a bőr. Ha pedig meg próbálom lehúzni a kupakról, akkor fájdalmas. Ha pedig sikerül lehúzn, akkor utána a fék fáj. Még szűz vagyok. Fájni fog így a szex? vagy mit lehet az ellen tenni, hogy ne fájjon amikor lehúzom a bőrt?
értelmes válaszokat : ) !!
2011. júl. 19. 13:09
1/21 anonim válasza:
Nem lehet, hogy fitymaszűkületed van? Én a helyedben mielőtt orvoshoz fordulnék ezzel, mert gondok lehetnek. Gondolom te sem szeretnéd, ha túl messzire megy ez a dolog és körül kell metélni.
3/21 anonim válasza:
Lehet, hogy igaza van az elsőnek, és érdemes megmutatni orvsonak, ellenben nekem pl hasonló volt, én sem tudtam, csak maximum félig hátrahúzni, de a szex nem fájt, sőt, hatására hosszabb távon megnyúlt a fék is.
4/21 anonim válasza:
Valószínűleg fitymaszűkületed van. Menj el orvoshoz!
5/21 A kérdező kommentje:
A nyáron el fogom veszíteni a szüzességem valószínüleg :D Várjam meg azt, hátha megnyúlik? Vagy minél hamarabb mennyek el? És milyen orvoshoz kell menni?
2011. júl. 19. 13:25
7/21 A kérdező kommentje:
Minden évben van vizsgálat a suliban.. Fel kellett húzni a fütyköst.. Akkor miért nem vették észre?
2011. júl. 20. 13:48
8/21 anonim válasza:
Hát azért a suliorvos csaknem ért ehhez ugy,mint egy rendes orvos :)
9/21 anonim válasza:
Gondold azt h hentes vagy és csapj rá egy bacardis üveggel;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!