Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexmániássá tett a pasim! Van erre vmilyen kezelés, gyógymód?
Ő a 2 olyan pasim,akivel az ágyig jutottam. Az elsőnél is jónak találtam a szexet, nem fájt az első sem,csiklóorgazmusom mindig volt. A lángolás múltával már nem kívántam annyira,a pasi teste sem vonzott igazán (nagyon vékony volt), volt úgy,h hónapokig nem szexeltünk, mert én nem akartam.
Mostani párom azonban elvette az eszem...!
Megismerkedésünk után 2,5 héttel már az ágyában voltam,és fantasztikus volt.
Úgy tud táncolni bennem,annyira pont belém passzol,és vele sikerült hüvelyi orgazmus is.
Attól a naptól "őrült" vagyok. Annyira imádom azt az érzést,h naponta többször akarom, mindennap. (és ez már több mint fél éve tart)
Mikor suli volt, meg vizsgák akkor valamennyire tudtam kontroll alatt tartani magam,de két hétre nyaralni mentünk, és akkor éreztem először azt,h ez már kóros.
Az első héten naponta 5-6 alkalom volt,utána megjött a menszeszem.
Nagyon vártuk,h lemúljon,bár néha közben is csináltuk, de akk nem olyan sűrűn.
Amikor már végre újra csinálhattuk volna aznap este finom vacsorát csináltam neki (imádok főzni neki, olyan szexisen tud enni)sokat evett,meg különben is elég sűrű programunk volt aznap, és ő amint lefeküdt el is aludt rögtön.
Nagyon csalódott voltam,de nem volt szívem felébreszteni,mert olyan mélyen aludt,de soha nem éreztem még ilyen iszonyú dühöt magamban mint akkor.
Iszonyatosan csalódott voltam,még sírtam is, ő meg szegény nem értette reggel,h miért piros a szemem. Persze utána bepótoltuk a hiányt.
Akkor nagyon elgondolkodtam ezen,lehet hogy ez már nem is egészséges.
Ha együtt alszunk akk min. 3x szerelmeskedünk egy éjszaka+reggel. és ha reggel sietni kell,v vmiért kimarad akk egész nap morcos vagyok, állandóan kívánom őt,ha meglátom a nevét a telefonom kijelzőjén már akk nedves a bugyim.
Fiatalok vagyunk még,és ő örül neki,h ilyen kis tüzes vagyok,de néha én már megijedek ettől az őrjítő vágytól.
Főleg azóta kívánom őt ennyire mióta ismerem ezt a szuper hüvelyi ÓÓÓÓÓÓ-t!
és más pasik abszolút nem vonzanak, csak az ő édes teste,mindig körülötte forog az agyam, és azóta sokkal szerelmesebb is vagyok mióta úgy tud megérinteni belül.
és nem tudok olyan fáradt lenni,h ne akarjam,ha előtte vizsgáztam, 2 órát aludtam, és majd összeesek a fáradtságtól, amint meglátom őt,és érzem az érintését rögtön tűzbe jövök.
Mit gondoltok? ez tényleg kóros már? ha igen, akk létezik rá megoldás?
22/L
07-21 20:02: nem szedek semmit,nődoki szerint nem is szedhetek...szóval nálam ez se segít
egyébként nincs nagyon mit mesélni az "orgazmushoz vezető útról", először mindig csak lovaglópózban tudta elérni a "kéjpontomat", de már megy oldalt fekve és állva is.
Egyébként meg ugyanazt csináljuk mint bárki más...:)
(az őrült vágy kialakulásához segít még,h nagyon csini, sportos teste van,egyszerűen tökéletes számomra - az 1. pasinál ez is gond volt,egyszerűen csak elfogadtam őt, úgy ahogy volt,de nem vonzott maga a test látványa)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!