Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexmániássá tett a pasim! Van erre vmilyen kezelés, gyógymód?
Ő a 2 olyan pasim,akivel az ágyig jutottam. Az elsőnél is jónak találtam a szexet, nem fájt az első sem,csiklóorgazmusom mindig volt. A lángolás múltával már nem kívántam annyira,a pasi teste sem vonzott igazán (nagyon vékony volt), volt úgy,h hónapokig nem szexeltünk, mert én nem akartam.
Mostani párom azonban elvette az eszem...!
Megismerkedésünk után 2,5 héttel már az ágyában voltam,és fantasztikus volt.
Úgy tud táncolni bennem,annyira pont belém passzol,és vele sikerült hüvelyi orgazmus is.
Attól a naptól "őrült" vagyok. Annyira imádom azt az érzést,h naponta többször akarom, mindennap. (és ez már több mint fél éve tart)
Mikor suli volt, meg vizsgák akkor valamennyire tudtam kontroll alatt tartani magam,de két hétre nyaralni mentünk, és akkor éreztem először azt,h ez már kóros.
Az első héten naponta 5-6 alkalom volt,utána megjött a menszeszem.
Nagyon vártuk,h lemúljon,bár néha közben is csináltuk, de akk nem olyan sűrűn.
Amikor már végre újra csinálhattuk volna aznap este finom vacsorát csináltam neki (imádok főzni neki, olyan szexisen tud enni)sokat evett,meg különben is elég sűrű programunk volt aznap, és ő amint lefeküdt el is aludt rögtön.
Nagyon csalódott voltam,de nem volt szívem felébreszteni,mert olyan mélyen aludt,de soha nem éreztem még ilyen iszonyú dühöt magamban mint akkor.
Iszonyatosan csalódott voltam,még sírtam is, ő meg szegény nem értette reggel,h miért piros a szemem. Persze utána bepótoltuk a hiányt.
Akkor nagyon elgondolkodtam ezen,lehet hogy ez már nem is egészséges.
Ha együtt alszunk akk min. 3x szerelmeskedünk egy éjszaka+reggel. és ha reggel sietni kell,v vmiért kimarad akk egész nap morcos vagyok, állandóan kívánom őt,ha meglátom a nevét a telefonom kijelzőjén már akk nedves a bugyim.
Fiatalok vagyunk még,és ő örül neki,h ilyen kis tüzes vagyok,de néha én már megijedek ettől az őrjítő vágytól.
Főleg azóta kívánom őt ennyire mióta ismerem ezt a szuper hüvelyi ÓÓÓÓÓÓ-t!
és más pasik abszolút nem vonzanak, csak az ő édes teste,mindig körülötte forog az agyam, és azóta sokkal szerelmesebb is vagyok mióta úgy tud megérinteni belül.
és nem tudok olyan fáradt lenni,h ne akarjam,ha előtte vizsgáztam, 2 órát aludtam, és majd összeesek a fáradtságtól, amint meglátom őt,és érzem az érintését rögtön tűzbe jövök.
Mit gondoltok? ez tényleg kóros már? ha igen, akk létezik rá megoldás?
22/L
Dehogy kóros :D ez tökre természetes :D én is ugyan így vagyok a párommal, a nap bármely időszakában szeretnék vele szeretkezni:$ még ha nagyon fáradt vagyok akkor is
és igen nem tagadom nekem is volt olyan h elaludt egy kellemes este után és nem szeretkeztünk és én nagyon sza*ul éreztem magam miatta :( de akkor is imádom, és nincs rá gyógymód, én nem is szeretném hogy legyen:$ egyszerűen imádom:$
hát azon a ponton h sírsz azért mert nincs szex az már lazán kóros sztem [v legalábbis elég furcsa bár más részről qrva aranyos :D] mellékesen iszonyat mázlista a pasid [+ te is h a 2. pasival össze jött a hüvelyi is]
19F
Irigykedem... :)
Lehet megtaláltad a FÉRFI faj egyik jól elbújt példányát! Nagyon tudhat valamit! :)
Szerintem nem kóros, élvezd ki!
És még mindig irigykedem, te mázlista :)
Nálam is ugyanez volt a szitu! 6 évig tartott és a következő barátom gyógyított ki belőle azzal, hogy megmondta, hogy ez nem normális, embertelen, beteges és hogy tutira nem fog heti háromnál többször hozzám érni, mert neki annyi az elég! :S Egy ilyen után azért neked sem támadna sírhatnékod, ha nem lenne kefe, nem?! XD
Azóta csak egy sráccal találkoztam, aki hasonlóan dilis, mint te, vagy én, de meg kell ám becsülni ezeket, mert a többi puha kis hernyó, nem lehet tőlük semmi jót várni! XD
Háááát ez már erős picit. Mondjuk új az érzés azt attól is van de még így is. Akkor van már gáz ha emiatt nem tudsz koncentrálni normálisan, vagy zaklatott vagy, szorongsz. Na az tényleg gáz. Valahogy ki kéne adnod magadból, csak egy gondolat: van hogy valamit akarsz pl azzal hogy folyton szexeltek, dee ez sose történik meg és addig addig forog körbe míg egyszer ki nem jön. Ha esetleg nem beszéltél neki erről akkor lehet az,, még nem üvöltötted la fejét "WÁÁÁÁ NEMM BÍROM KI NÉLKÜLED NE HAGYJ ITT!!" , vagy hogy ő vegye már észre hogy mennyit szexelsz de normálisnak gondolj stb.
Szóval akárhogy is sokat segíthet ha nem csak a fejedben van hanem beszéltek róla vagy valami, nem elszigetelve benned.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!