Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szakítottál már azért barátodd...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottál már azért barátoddal, mert nem voltál megelégedve a mértével?

Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 22:23
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Egyébként meg szabad kérdezni, hogy ez a bizonyos "hatalmas" szerszám, ami a problémák okozója, és ami miatt a kérdés született, mekkora pontosan? :)
2011. júl. 18. 23:13
 22/27 anonim ***** válasza:

Nem, még sosem tettem ilyet.

Miért nem fekszel le hamarabb a pasival? Na látod ezért nem jó az időt húzni :D

2011. júl. 18. 23:19
 23/27 anonim ***** válasza:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:11

Amúgy a mell meg marhára látható milyen melltartón keresztül ugye-.- Meg a nadrág ami összehúzhatja a fenekét? Tényleg ezt lehet látni? Igaz lehet rászámolni, de mennyire? És ha van nem kívánatos dolgok amit egy férfi ne szeret? Volt olyan, hogy mikor levetközött a barátnőm olyan dolgok látszottak amit felöltözve nem!! Szóval ne gyere gyerekes szöveggel:) Mitől félsz? kicsi cerkától?XD

2011. júl. 18. 23:20
 24/27 A kérdező kommentje:
12 cm, és vékony is! azért nem fekszek le hamarabb, mert túl jól nevelt vagyok :D Nem akarom, hogy azt gondolják a pasik, hogy könnyen megkaphatnak és akárkivel lefekszek, ezért kell egy idő, hogy jobban megismerjem és ha úgy érzem, hogy valami maradandót csinálhatunk, akkor neki lehet kezdeni.
2011. júl. 18. 23:58
 25/27 A kérdező kommentje:
De egyébként meg szeretem őt, de ez így nem jó.
2011. júl. 18. 23:58
 26/27 anonim ***** válasza:

Erre ket dolgot tudok mondani:

1. Ha szereted es fontos neked, es ugy erzed, vele akarsz maradni, akkor beszeljetek a szexrol. Beszeljetek meg, probalkozzatok, gyakoroljatok, probaljatok valami megoldast talalni, amivel neked is jobb lehet a szex.

2. Ha szakitasz vele, semmikepp se emlitsd neki, hogy szerinted kicsi a penisze, mert ez rohadtul be tudja tenni a kaput egy fiunal. Olyan lelki serulest is okozhat, hogy nemcsak kicsi, de puha es lankadt is marad onnantol kezdve a penisze!

2011. júl. 19. 00:55
 27/27 anonim ***** válasza:

Hát, 12 centi az tényleg nem sok. Főleg úgy, ha még vékony is. :S

Viszont most jutott eszembe, esetleg kipróbálhatnátok egy az alábbiakhoz hasonló péniszhosszabbító köpenyt:

[link]

[link]

Azt igazából nem tudom, hogy a gyakorlatban mennyire hatékony. Élőben ugyanis még nem láttam ilyet. Egy próbát viszont szerintem megér ennyi pénzért. Azt sem tudom, hogy a pasi számára csökkenti-e az élvezetet, de ha igen, akkor is lehet kompromisszumot kötni, hogy csak minden második alkalommal használjátok, vagy ha te elmentél, utána leveheti.

2011. júl. 19. 02:11
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!