Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottál már azért barátoddal, mert nem voltál megelégedve a mértével?
Nem, még sosem tettem ilyet.
Miért nem fekszel le hamarabb a pasival? Na látod ezért nem jó az időt húzni :D
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:11
Amúgy a mell meg marhára látható milyen melltartón keresztül ugye-.- Meg a nadrág ami összehúzhatja a fenekét? Tényleg ezt lehet látni? Igaz lehet rászámolni, de mennyire? És ha van nem kívánatos dolgok amit egy férfi ne szeret? Volt olyan, hogy mikor levetközött a barátnőm olyan dolgok látszottak amit felöltözve nem!! Szóval ne gyere gyerekes szöveggel:) Mitől félsz? kicsi cerkától?XD
Erre ket dolgot tudok mondani:
1. Ha szereted es fontos neked, es ugy erzed, vele akarsz maradni, akkor beszeljetek a szexrol. Beszeljetek meg, probalkozzatok, gyakoroljatok, probaljatok valami megoldast talalni, amivel neked is jobb lehet a szex.
2. Ha szakitasz vele, semmikepp se emlitsd neki, hogy szerinted kicsi a penisze, mert ez rohadtul be tudja tenni a kaput egy fiunal. Olyan lelki serulest is okozhat, hogy nemcsak kicsi, de puha es lankadt is marad onnantol kezdve a penisze!
Hát, 12 centi az tényleg nem sok. Főleg úgy, ha még vékony is. :S
Viszont most jutott eszembe, esetleg kipróbálhatnátok egy az alábbiakhoz hasonló péniszhosszabbító köpenyt:
Azt igazából nem tudom, hogy a gyakorlatban mennyire hatékony. Élőben ugyanis még nem láttam ilyet. Egy próbát viszont szerintem megér ennyi pénzért. Azt sem tudom, hogy a pasi számára csökkenti-e az élvezetet, de ha igen, akkor is lehet kompromisszumot kötni, hogy csak minden második alkalommal használjátok, vagy ha te elmentél, utána leveheti.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!