Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottál már azért barátoddal, mert nem voltál
megelégedve a mértével?
Én pasi vagyok, de ezt a mellmérettel való visszavágást sosem értettem. A mellnek nincs semmi funkciója szex közben, csak esztétikai jelentősége esetleg. A pénisz viszont alapvetően szükséges ahhoz, hogy az aktus megvalósulhasson. Szóval a kicsi mell közel sem jelent akkora hátrányt, mint egy kicsi pénisz.
2011. júl. 18. 22:46
Nem is mondtam, hogy szexhez van hozzá köze-.-" Nem értem, hogy mit nem lehet érteni. Mert nem létezik olyan pasi aki a mell méret miatt szakít?? Vagy a feneke miatt? De létezik! Ezt magyaráztam és nem a szexet-.-" Az agyatok mindig a dugáson járXD Ilyenkor az IQ nem remekel azt látom:D
2011. júl. 18. 22:49
13/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó! Én is így gondolom, de nekem teljesen jó a méretem, 65B szerintem se nem kicsi, se nem nagy. Nem vagyok érzéketlen belülről, sok nő örülne, ha olyan érzékeny lenne, mint én. már 2 éve vagyunk együtt barátommal, csak bizonyos pózokban jó a "hatalmas" szerszám miatt, amit már rettenetesen unok.
14/27 A kérdező kommentje:
De most ha egy pasi a miatt szakít mi van akkor? szerintem össze se jön olyannal, azért lehet látni általában, hogy szivacs vagy nem az.
Azért mondtam, hogy nem különbözik, mert mindkét nemnél az a reakció erre. Szerintem a nőnek se esik jól ahogy a férfinak. Nem jön össze se a férfi olyan nővel úgy a nő se olyan férfival akinek az számít. Logikus miért nem tér el? De tudom, hogy a kérdésed nem erre vonatkozik csak én kérdeztem az elején:) sorry
2011. júl. 18. 22:59
16/27 A kérdező kommentje:
Nem gond :) de ti akkor is előnyben vagytok! ti legalább nagyjából felmérhetitek a terepet. nálam előbb az érzelmek alakulnak ki és akkor jön a tapera, de akkor már késő.
Hát így jár akinek olyan fontosXD erre csak ezt tudom mondani:)
2011. júl. 18. 23:03
22:45-ös válaszoló vagyok
Hát egy két éves kapcsolatot nem kéne megszakítani szerintem e miatt.Nehogy azt hidd,hogy más fiúkknak sokkal nagyobb van sajnos,minden nő örlne szerintem ha a psija egy kicsit nagyobb hímtaggal rendelkezne még ha nem is vallják be.Szóval nem valószínű,hogy találsz olyat ami tökéletesen megfelelő neked.Jobb ha elfogadod őt olyannak amilyen.
2011. júl. 18. 23:05
22:59
De akkor sem ugyanaz, mert azon felül, hogy a mellméret sokkal kevésbé jelentős, még az az előnye is megvan, hogy előre látható. Ha nem tetszik, el sem kezdesz udvarolni az adott lánynak. A péniszméret meg csak az ágyban derül ki, vélhetően hónapokkal később. Aztán lehet választani, hogy próbálkoznak egy darabig azzal, ami van, és vállalják, hogy szar lesz a szex. Vagy a lány mondhatja esetleg azt, amit 22:45 írt, hogy ne éljük bele magunkat, és ilyen mérettel inkább el se kezdjük, mert felesleges. Aztán még a fiú lesz felháborodva, amikor hoppon marad...
2011. júl. 18. 23:11
A válasz írója 47%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:05
De lehet találni tökéletesen megfelelőt:)
2011. júl. 18. 23:11