Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottál már azért barátoddal, mert nem voltál megelégedve a mértével?

igen, elég nagy paraszt volt túl kicsi volt az agya :D
19F

nézd, én a puncikat szeretem
pontozz fel, ha te is kedveled, vagy van neked :)

Na igen ha így sem érzed akkor 100% hogy benned van a hiba. Fordulj vele orvoshoz, mert igenis létezik olyan hogy egy lány nem érzi ha benne vannak. Ezt elvileg orvosolni tudják, de hogy hogy arról nem tudok semmit, szal én a helyedben intézkednék.
20/F

Szerintem inkább a pénisz vékonyságával lehet baj, nem a "kicsiségével". Bár nem volt még dolgom kimodott kicsivel.
A nagy sem jó, fáj, elhiheted.
De az durva lehet, hogy lekókad a partnered pénisze, annyira szorítod...sztem egy kicsit túloztál. Nekem is meglehetősen szűk, de ezt élvezni szokták inkább a fiúk. Lehet, hogy mástól lankad le a barátod???
23L

Igen.De az nem volt olyan komoj mert már az első szex előtt láttam,hogy ez nem fog menni és-a srác legnagyobb bánatára- az utolsó pillanatban visszatáncoltam.
Ti mióta vagytok eggyütt?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!