Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsi vagyok mi a véleményetek!?
Figyelt kérdés
Olyan munkát végeztem ahol 13 órákat kell folyamatos és megfeszített tempóban pörögnöm. Ezért egy fél év után már csak úgy tudtam normálisan és vidáman elvégezni a munkám, hogy metamfetamint toltam egy műszakban többször is. 5 hónap után persze teljesen kifordultam magamból és már ilyen izzomrángásaim voltak tőle és barom agresszív lettem. Nem ez a lényeg azóta nem csinálom ott hagytam a munkám is.
Viszont azt tapasztaltam, hogy ezalatt az 5 hónap intenzív drogozás alatt minden nőt megfektettem akit csak akartam. Előtte sose voltam ilyen Don Juan. Egyszerűen csak buknak a nők a drogosokra? Vagy mi?
2011. júl. 18. 22:22
31/39 anonim válasza:
Aha. Rájöttem. Most te az elmegyógyintézetből írsz. Miért nem ezzel kezdted?:) Te anyámat biztos nem láttad, de én a barátnődet lehet igen és meztelenül:D Nem tudsz beolvasni nekem te gyökér. Addig nagy a szád míg nem ismersz. Hát élőben összecsomagolnálak és megmutatnám mi a tisztelet. Ahogy mondtam téged felszarvaztak:D Hogy hánnyszor azt kérdezd meg tőle. Talán néhányszor, talán állandóan, vagy van egy szeretője, de nem csak egyszer csalt meg. Ha engem kérdezel én szeretőre saccolok;) Fogadni merek rengeteg pénzben, mert úgy is megnyerem:)
32/39 anonim válasza:
én nem terveztem, hogy reggelig vagy akármeddig savazlak, már le is zártam részemről a témát, ha nem vetted volna észre... amúgy is fölösleges az ilyen emberekre fecsérelni az időt, aki kikéri mások véleményét, de ha kap egy negatív visszajelzést, azonnal ugrik és átváltozik egy ólajtó szájú barommá. meg lehetett volna ezt a dolgot normálisan beszélni, de te elkezdtél illetlen szavakkal dobálózni, mit vártál? hogy majd mindenki megértő lesz és babusgatni fog? melyik világban élsz? na de mostmár tényleg elég volt belőled mára, vagy inkább egy életre.
33/39 A kérdező kommentje:
Az nem negatív kritika, hogy kitalálsz dolgokat a barátnőmről. Tudom, hogy ez az oldal csak arról szól, hogy most úgy oda mondom ma valakinek mert anonim vagyok és megtehetem. Fake sztorikra rejszolnak és ovodások szexuális felvilágosítatlanságán röhögnek. Ha kritikát akarsz megfogalmazni nem árt érvelni sem. Ha el olvasol egy filmkritikát ott se annyi lesz írva, hogy ez a film szar és a rendező meg pedofil. Mert mind az
2011. júl. 18. 23:44
34/39 A kérdező kommentje:
Ólajtó szájú barommá? Ha nem tévedek te is az első hozzászólásodnál lebarmoztál. Akkor most mi van?
2011. júl. 18. 23:51
35/39 anonim válasza:
Veled vagyok haver!! Ez a csaj nem gyengén bekattant, lehet ő is tol valamit. :D
36/39 anonim válasza:
te is elítéltél engem (vagy minket) úgy, hogy nem is ismersz, szóval kvittek vagyunk. én mélyen elítélem a drogosokat, piásokat, sőt még a cigit is, és szerintem nem normális az az ember, aki azért fizet, hogy tönkreb@ssza az életét, és ráadásul, hogy előbb haljon meg, de hát mindenkinek szíve-joga a saját életét elb@szni. neked nagy szerencséd van, ha tényleg sikerült leszoknod a drogról, de (bár nem tudom mennyi idős vagy) az, hogy képes voltál erre rászokni, súlyos éretlenségre vall. és a saját érdekedben mondom: változtass a stílusodon, meg a hirtelen haragodon, ha a barátnőddel összekaptok valamin őt is lehordod a sárga földig? mert ha igen, ne csodálkozz, ha előbb utóbb elhagy... de ha eddig is így viselkedtél vele, lehet csak félelemből van veled. megértem, hogy fárasztó a meló, mégis van olyan ember, aki képes mindenféle drogok nélkül végigcsinálni 12-13 órás műszakokat. inkább az életeden kéne változtatnod (egészségesebb ételek, sport) nem egyből a droghoz nyúlni.
37/39 A kérdező kommentje:
Na milyen más lett hirtelen a hangnem itt. :) Ezt így még el is tudom fogadni. Bár a barátnőmmel való kapcsolatunkat sikerült ide is belefűznöd. Senkinek semmi köze a barátnőmhöz. Miért olyan nehéz elhinni, hogy normális kapcsolatban élünk? Nem mondom, hogy nem szoktunk veszekedni. De aki azt mondja, hogy ő még sosem az hazudik. És szerintem az is kiderült, hogy azóta teljesen más életmódot élek. És hidd el van olyan munka amit az átlag ember nem képes elvégezni. A kérdés is teljesen másról szólt.
2011. júl. 19. 00:04
38/39 anonim válasza:
Kérdező nem érteni téged. Te kérdezni, hogy "Kíváncsi vagyok mi a véleményetek!?". Sok kicsi válaszoló leírta mi lenni vélemény. Te tartani magad normális embernek de ugrani első csunya szó. Akkor mégse lenni normális?
39/39 anonim válasza:
Hiába írtál rám privátban te idióta. Nem fogok veled foglalkozni. De hogy megértsd: LESZARLAK. Ha élőben lennék összecsomogollak és nem felkeresni téged. Agyad tényleg nulla, mert ha így csinálod akkor feljelentelek és bíróságon keménykedhetsz. Nem sülyedek le a te szintedhez, hogy barom legyek. Élő szituációban vernélek össze és nem felkeresni, de ha te szopni is akarsz akkor tedd azt amit akarsz és teszek róla, hogy szopj:) Menj vissza ahonan jöttél: anyádba!:D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!