Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kíváncsi vagyok mi a véleménye...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kíváncsi vagyok mi a véleményetek!?

Figyelt kérdés

Olyan munkát végeztem ahol 13 órákat kell folyamatos és megfeszített tempóban pörögnöm. Ezért egy fél év után már csak úgy tudtam normálisan és vidáman elvégezni a munkám, hogy metamfetamint toltam egy műszakban többször is. 5 hónap után persze teljesen kifordultam magamból és már ilyen izzomrángásaim voltak tőle és barom agresszív lettem. Nem ez a lényeg azóta nem csinálom ott hagytam a munkám is.

Viszont azt tapasztaltam, hogy ezalatt az 5 hónap intenzív drogozás alatt minden nőt megfektettem akit csak akartam. Előtte sose voltam ilyen Don Juan. Egyszerűen csak buknak a nők a drogosokra? Vagy mi?

2011. júl. 18. 22:22
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
és meséltél neki a szép kis múltadról?;) ha nem, akkor te magad is belátod h mennyire gáz vagy, ha igen, akkor a csaj is legalább olyan s.egghülye, mint te.
2011. júl. 18. 22:57
 22/39 A kérdező kommentje:
Csak úgy megjegyzem azóta még csak alkoholt sem iszom és igen tud mindenről. Áááá mit fárasztom itt magam veled.
2011. júl. 18. 23:00
 23/39 anonim ***** válasza:
Ő meg gondolom, ha nem is a postással, de valami frankó csávóval aki nem olyan barom mint te:) Biztos vagyok benne. Uhh tényleg sokat dolgozol hát nem félsz, hogy mással dug?:D Általában 90%-ban jellemző az ilyen kapcsolatokra:D
2011. júl. 18. 23:01
 24/39 anonim ***** válasza:
te voltál kíváncsi a véleményünkre:P amúgy ja, véletlen nem ment végig a fél város a barátnődön? nem lepne meg, akkor összeillenétek.
2011. júl. 18. 23:04
 25/39 A kérdező kommentje:
Inkább menj dolgoz valamit te is, ne anyád szopjon az internetszámláért!
2011. júl. 18. 23:09
 26/39 anonim ***** válasza:
rájöttem, hogy nem is azzal van a gond, hogy drogoztál... ilyen idiótának születni kell, gratulálok hozzá;) barátnőddel legalább ember módján bánsz, vagy ilyen mazochista a csaj h ez jön be neki?
2011. júl. 18. 23:13
 27/39 anonim ***** válasza:
Gondoltam, hogy nem hiszi el:) Na de hát pont ezért barom, mert ha elhinné akkor összesírná magát:) De így csak felszarvazott. Na de én tudom, hogy megcsalt a barátnőd;) Annélkül, hogy ismerném. Az ilyen kapcsolatok majdnem 100% megcsalással jár és te ráteszel egy lapáttal a tirpák agyaddal:) így azt mondom 100% már megcsalt:D Üdv felszarvazott:D
2011. júl. 18. 23:14
 28/39 A kérdező kommentje:
Még szőr sem volt a bréden amikor ez történt. Egyébként meg láttam 80-ban anyád a P Mobil koncerten pálmatexes zacskóval a fején amikor félre kúrt. Ezért lettél barom, minek következtében barátaid sincsenek és egyetlen szórakozásod, hogy itt nyomjad a flame wart.
2011. júl. 18. 23:21
 29/39 anonim ***** válasza:

jó tudni, hogy ennyire ismersz...;) főleg, hogy nincsen se szőrös, se szőrtelen brém, mivel csaj vagyok:) ahogy már mondtam: épelméjű csaj a közelébe se megy egy ilyen baromnak, mint amilyen te vagy. ebből vondd le a következtetést, remélem össze tudod rakni. ;)

(na jó, mivel sejtem, hogy nem megy, ezért leírom, mire céloztam: a csajod értelmi fogyatékos, ahogy te, ezért össze is illetek, sok boldogságot;)

2011. júl. 18. 23:26
 30/39 A kérdező kommentje:
Egyébként tolhatjuk felőlem reggelig a flame-et. De most komolyan ez okoz örömöt, hogy másokat ismeretlenül savazol? :)
2011. júl. 18. 23:28
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!