Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kíváncsi vagyok mi a véleménye...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kíváncsi vagyok mi a véleményetek!?

Figyelt kérdés

Olyan munkát végeztem ahol 13 órákat kell folyamatos és megfeszített tempóban pörögnöm. Ezért egy fél év után már csak úgy tudtam normálisan és vidáman elvégezni a munkám, hogy metamfetamint toltam egy műszakban többször is. 5 hónap után persze teljesen kifordultam magamból és már ilyen izzomrángásaim voltak tőle és barom agresszív lettem. Nem ez a lényeg azóta nem csinálom ott hagytam a munkám is.

Viszont azt tapasztaltam, hogy ezalatt az 5 hónap intenzív drogozás alatt minden nőt megfektettem akit csak akartam. Előtte sose voltam ilyen Don Juan. Egyszerűen csak buknak a nők a drogosokra? Vagy mi?

2011. júl. 18. 22:22
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:

Illene tudnod magadról, hogy kíváncsi vagy-e a véleményünkre.

De mivel ide írtál, ezért gondolom igen.

2011. júl. 18. 22:24
 2/39 anonim ***** válasza:
37%
Ha te is szereted a puncit, akkor pontozz fel!
2011. júl. 18. 22:24
 3/39 anonim ***** válasza:
Nem. A lotyók, k*rvák, egyéjszakások bárkivel lefkszenek, ha van kivel. Magyarul leszarják, hogy drogozol.
2011. júl. 18. 22:25
 4/39 A kérdező kommentje:
Nem ilyen lányokról van szó! Egyébként azt hozzáteszem ebben korszakomban fizikailag is le voltam épülve. (Nem hiszem, hogy olyan vonzó lettem volna mint most :D)
2011. júl. 18. 22:29
 5/39 A kérdező kommentje:
A kérdőjelet ugye ki kellet raknom, tudom hogy érdekel a véleményetek.
2011. júl. 18. 22:30
 6/39 anonim ***** válasza:
Miért a rendes lányok lefekszenek egy ilyen barommal? Lol. Akkor nem lenne rendes lányXD Szóval jól írtam:D Csak te nem fogtad fel az egod miatt.
2011. júl. 18. 22:31
 7/39 anonim ***** válasza:
itt csak 37% szereti a puncit?
2011. júl. 18. 22:32
 8/39 A kérdező kommentje:
Akkor kapjátok be a f@szomat! Ha nem kérdezek valami übernagy f@szságot akkor már barom vagyok. Nem tudom mit vártam itt :)
2011. júl. 18. 22:34
 9/39 anonim ***** válasza:

nézd, én a puncikat szeretem

pontozz fel, ha te is kedveled, vagy van neked :)

2011. júl. 18. 22:37
 10/39 anonim ***** válasza:
Pedig übernagy f@szságot kérdeztél:) Látom a metamfetamin megtette a hatását:D
2011. júl. 18. 22:37
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!