Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A fiatal nőknek, akiknek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatal nőknek, akiknek gazdag, öreg pasijuk van, hogy van gusztusok lefeküdni vele?

Figyelt kérdés

Ezt soha nem értettem, hogy lehet egy nőnek fontosabb a pénz, a drága ruhák, ékszerek, utazások, kozmetika, fodrászat, meg ezek a dolgok,amiket egy csúnya, öreg, aszott, ráncos, szexéhes gazdag ember biztosít, mint egy boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolat egy talán szegény, de szerető, korban odaillő férfival?! Hová teszik ilyenkor a híres női büszkeséget? HOgy lehetnek képesek dug.atni magukat meg szo.pni egy öreget azért a rohadt pénzért? Vagy a másik, ha nem öreg a pasi, hanem mondjuk 45 éves és 170 kiló és most nyerte meg a lottót, és másnap hirtelen gyönyörű szőke bombázó lesz a barátnője. (Persze félre ne értsétek, nem a férfit akarom fikázni, sokan betegség miatt kövérek, bár a pasit se kell félteni ha belemegy egy ilyen érdekkapcsolatba egy ilyen undorító utolsó senkii nővel)

Más nincs rajta felháborodva?

20L

2011. júl. 18. 21:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Pont ezt akartam mondani, hogy mindenki azonnal arra gondol, hogy a pénzért van egy nő idősebb férfivel. Pedig nagyon nem így van. Én is az idősebbeket szeretem, de soha nem érdekelt kinek mennyi pénze van. Ha ez érdekelne iskolába sem járnék.
2011. júl. 18. 21:41
 12/21 anonim ***** válasza:

Nekem volt már idősebb, kopaszodó, kövérkés pasim. Ráadásul még szegény is volt, mint a templom egere, én jobban álltam anyagilag. Szerelmes voltam és imádtam vele a szexet.

Azon meg miért lennék felháborodva, hogy valaki érdekből meg bele egy kapcsolatba? Ha tudja ezt a férfi is, a nő is és ez nekik így jó, akkor semmi közöm nincs hozzá, mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja.

2011. júl. 18. 21:42
 13/21 anonim ***** válasza:
Olvastam erről egy cikket.. Abban a megkérdezett férfiak egy része azt mondta, hogy nem feltétlenül várja el a szexuális szolgáltatást cserébe, csak azt hogy villoghasson a nővel. Egy igazán öreg ember (tehát nem 45 éves) talán már nem is kívánja egyáltalán a szexet. Egyébként meg el tudom képzelni, hogy a csaj annyi mindent kap, hogy azt érzi, kell valamit adnia viszonzásképpen. (Ez akárki akármit mond, minden nőben benne van..)
2011. júl. 18. 21:42
 14/21 A kérdező kommentje:

Első 21.39,na pont nem az olyanokról beszélek, mint te, de szerintem ezt te is tudod. A tiéd az egy szép kapcsolat, szerelmen és vonzalmon alapul.

Második 21.39, sajnos két nagyon jó barátnőmet is érinti a dolog, így foglalkoztat mostanában :@

2011. júl. 18. 21:43
 15/21 anonim ***** válasza:

Miért érinti a bnőidet? Gazdag idős urakra hajtanak?

Am én is úgy gondolom h ez érdekkapcsolat, kívülálló ne szóljon bele. -a nőnek megfelel, a pasinak is megfelel, tudja h a nő miért van vele, szal mindeketten tisztában vannak a dolgokkal.

amúgy meg valahol sok nőben kódolva van az h törekedjen az anyagi biztonságra h ne kelljen aggódnia amiatt h hova szüli a gyerekeit, ez ősi ösztön de ezt csak mellékesen írom

2011. júl. 18. 21:49
 16/21 anonim ***** válasza:
egyrészt az ő dolga, másrészt meg ha tényleg csak a pénzéért van vele, akkor nyilván tart magának szeretőt, és hidd el van olyan, akinek megéri...
2011. júl. 18. 21:50
 17/21 anonim ***** válasza:
Hát nekem soha nem kellene senki csak a pénze miatt, ha meg egy ilyen öntelt alak (aki azt hiszi pénzzel mindent megszerezhet) akár csak hozzámérne, ugy t.könrúgnám, hogy további örökösök nélkül maradna! Nem viccelek, egyszer egy csaknak behúztam általánosban véletlenül, a hasába (ketten lefogtak, valami miatt piszkálni akartak, én meg szabadulni próbáltam), hogy állítólag vért hányt..erre nem vagyok büszke, csak demonstrálom, hogyan szoktam viselkedni egyes helyzetekben. Ugyh a t.könrúgás reális :)
2011. júl. 18. 23:04
 18/21 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarnak, inkább irigylem ôket. Ha egy n? jól néz ki könnyen meggazdagodhat a testéb?l. Én mivel egy ronda férfi vagyok csak a sok éves gebedés marad és az sem garancia a sok pénzre.
2011. júl. 18. 23:11
 19/21 anonim ***** válasza:
Az én barátom 32 évvel öregebb nálam. Nem gazdag egyáltalán, de ha az lenne sem a pénzére mennék. Megfogott a személyiségével, a humorával. És szerintem nagyon jól néz ki, boldogan fekszem le vele mindig.
2011. júl. 19. 12:46
 20/21 anonim ***** válasza:

LOL ez az utolsó kettő komoly? szóval azt mondod ha jól kinéző férfi lennél elmennél hímringyónak? xD pasikra sajna nincs kereslet annyira, hacsak nem vagy homo, úgyhogy talán ha a gebedésen kívül mást is tennél akkor talán nem kellene ilyen hülyeségekről álmodoznod.

Az utolsóról meg nem hiszem h igaz, vki írta korábban h 17 évvel idősebb barátjával boldog, ezt is soknak tartom, de ez még hihető. a 32 már beteges

2011. júl. 20. 03:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!