Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal nőknek, akiknek gazdag, öreg pasijuk van, hogy van gusztusok lefeküdni vele?
Ezt soha nem értettem, hogy lehet egy nőnek fontosabb a pénz, a drága ruhák, ékszerek, utazások, kozmetika, fodrászat, meg ezek a dolgok,amiket egy csúnya, öreg, aszott, ráncos, szexéhes gazdag ember biztosít, mint egy boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolat egy talán szegény, de szerető, korban odaillő férfival?! Hová teszik ilyenkor a híres női büszkeséget? HOgy lehetnek képesek dug.atni magukat meg szo.pni egy öreget azért a rohadt pénzért? Vagy a másik, ha nem öreg a pasi, hanem mondjuk 45 éves és 170 kiló és most nyerte meg a lottót, és másnap hirtelen gyönyörű szőke bombázó lesz a barátnője. (Persze félre ne értsétek, nem a férfit akarom fikázni, sokan betegség miatt kövérek, bár a pasit se kell félteni ha belemegy egy ilyen érdekkapcsolatba egy ilyen undorító utolsó senkii nővel)
Más nincs rajta felháborodva?
20L
Szerintem semmi közöd hozzá.
Én pl. szeretem a kövérebb férfiakat. És? Ez azért rohadt sértő volt nekik.
Másrészről egy 40-50 körüli férfivel mi a baj? Szerintem ilyenkor még bőven nagyon jól néznek ki.
nem biztos, hogy ő is csúnyának tartja az illetőt.
nekem 17 évvel idősebb a párom, gazdag, de nem ezért járok vele.
pont hogy azért, mert megfogott a külseje, mert itt magyarországon nem nagyon van olyan arcszerkezetű ember, mint amilyen ő (ő orosz) és nagyon megtetszett.
aztán beszélgettünk, és az is megtetszett, hogy művelt és okos, és gyönyörűen zongorázik.
és aztán összejöttünk.
nem kimondottan szép, hanem átlagos, de számomra érdekes és különleges.
és nemhogy nem undorodok, hanem nagyon is vágyok rá a nap minden percében.
aki meg ezen fel van háborodva, és rögtön beszól, hogy a pénzéért vagyok vele, az meg egyszerűen nem érdekel.
a lényeg, hogy én tudom magamról, hogy azért vagyok vele, mert szeretem.
20/L
Minek háborogjak rajta? Az én életemen változtat valamit ?:D
És te miért háborogsz rajta? Mitől lenne jobb neked ha nem lenne ilyen?
És mindenkinek más jön be. Ha nekik jó, engem nem zavar.
Én 22 lány vok és a férjem 57 éves.
Egy SL Mercit rakott a popsim alá és egy szép házat a fejel fölé h meg ne ázzon a hajam és a szép aranyláncom.
Tudom h sokan leribancoznak érte, de nagyon beteg és ezért 3-5 éven belül hatalmas összegeket fogok örökölni...
De én megtaláltam a szépet s jót benne is és meg lehet szeretni őt is úgy h nem veszítem szem elől a célom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!