Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Na most mi van!? A barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most mi van!? A barátom szeretné, ha műbrokival felcsinálnám!?

Figyelt kérdés
Már 3 éve járok a barátommal kb 1 éve bevallotta, hogy fiukkal is volt és hogy biszex. De azóta már jegyesek vagyunk. De azt mondta nagyon hiányzik neki néha hogy hátúról nekimenjenek. És ezzel megzavart. Szeretem és tudom hogy ő is mindennél jobban szeret de azért ilyet?!? Megtegyem amit kér?
2011. júl. 18. 20:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Elég meglepő ez így. Ha az én barátom vallaná be, hogy volt már pasival és hogy biszex, tuti otthagynám. Nem érdekelne, hogy jegyesek vagyunk-e vagy sem, mennyire szeretem stb. Az, hogy az én barátomat megd*gta egy másik férfi, számomra elfogadhatatlan. Sőt! Több mint elfogadhatatlan. Én a te helyedben azonnal otthagynám!
2011. júl. 20. 01:56
 12/13 A kérdező kommentje:
Hát én úgy gondolom mindenki csinált már olyat az életében amit talán máshogy vagy nem is tett volna meg. Az szerintem meg becsülendő, hogy úgy érzi, mindent megoszthat vele és még egy ilyen kérdésben is őszinte velem. Hogy mit teszek azt nem tudom, de majd úgyis lesz valami.
2011. júl. 20. 08:23
 13/13 anonim ***** válasza:

Hadd pontosítsak: a korábban ajánlott "indexes" topic pontosabb címe: "Lány dug fiút". Itt: [link]

(Na, mi lett?)

2012. dec. 6. 23:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!