Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most mi van!? A barátom szeretné, ha műbrokival felcsinálnám!?
Figyelt kérdés
Már 3 éve járok a barátommal kb 1 éve bevallotta, hogy fiukkal is volt és hogy biszex. De azóta már jegyesek vagyunk. De azt mondta nagyon hiányzik neki néha hogy hátúról nekimenjenek. És ezzel megzavart. Szeretem és tudom hogy ő is mindennél jobban szeret de azért ilyet?!? Megtegyem amit kér?2011. júl. 18. 20:59
1/13 anonim 

válasza:

Hát ha már volt elég mersze hogy bevallja ennyit megérdemel nem?
2/13 anonim 

válasza:

Ha szereted akkor neked is jó lesz örömet szerezni neki ezen a téren is én úgy érzem...
3/13 anonim 

válasza:

Most őszintén ez neked miért fáj? Mármint megtenni neki? Ezt igazán megtehetnéd érte. Biztos ő is sok mindent megtesz neked, amit nem feltétlenül ért. Ha a jegyesed, akkor biztos nem kell tőle tartanod, hogy egy fiúval félrelép, de ha ezt kéri, szerintem tedd meg neki. Neked semmiből nem áll megtenni, neki meg jó lesz. Ettől még ő ugyanúgy kívánni és szeretni fog, sőt talán még jobban, mert érzi, hogy te elfogadod.
4/13 A kérdező kommentje:
Persze azért nem zárkózom el tőle ha már így összejöttünk de akkor lesznek olyan dolgaim amiről senkinek nem beszélhetek. Mert a barátnőimnek hogy mondjam el, hogy képzeld mit csináltam a barátommal. Na az meg a másik hogy életem végéig nem ihatok mert eljár a szám. Pedig igazán szeretem az alkoholt:P
2011. júl. 18. 21:02
5/13 anonim 

válasza:

Hát ez durva.:( Fel kell tenned magadnak a kérdést, hogy képes vagy-e rá. Én biztos iszonyodnék ettől, és átértékelném a kapcsolatunkat, de lehet, hogy neked ez belefér.
6/13 anonim 

válasza:

mert mi van ha eljár a szád ?:D max kerítetek 1 csajt meg 1 pasit és édes 4es XD
19F
7/13 A kérdező kommentje:
Az a baj amikor már a szitut is elképzelem, elkezdek röhögni, hogy felcsatolhatós cuccal kijövök a fürdőből és azt mondom a barátomnak gyere baby most megduglak.
2011. júl. 18. 21:05
8/13 anonim 

válasza:

Most miért, a szex jó nagy része szerepjáték is. Egyébként ajánlom neked az Indexről az "Amikor nő dug pasit" topikot, hogy lásd, annyira nem egyedi és perverz ez sem.
9/13 anonim 

válasza:

De igen ez perverz és abnormális...Kérjétek egy szexológus tanácsát és ne az itteni matyibajnokokra hallgassatok
10/13 anonim 

válasza:

Szerintem sem erről sem másról nem kéne a barátnőiddel beszélni ami az ágyban van...
Amúgy nem azon kell agyalni, hogy abnormális-e. Úgyis a kettőtök dolga. Inkább mondom, az a helyzet hogy ebben számodra semmi rossz nincs, csak csinálni kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!