Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet változtatni valamilyen étellel a punci ízén?
A barátom azt mondja hogy rossz ízű a puncim:( és ez engem nagyon bánt:/
(még mielőtt valaki mondaná,rendszeresen tisztálkodom + szinte minden alkalom előtt mikor lekerül a bugyi megmosakszom ott)
szóval van valamilyeen étel vagy bármi ami változtatna ezen? Mert mindenhol csak azt olvasom/látom hogy hmm milyen finom a punci meg nem tudom:/
rossz ízű punci? hát ez tényleg új dolog. Amit javasolni tudok, kerüld az extra sós, vagy fűszeres ételeket (ezzel csökkented a sósságát) ha dohányzol, hagyd abba, mert a dohány keserű ízt adhat neki, illetve vezess be a napi étrendbe sok gyümölcsöt, ugyanis a gyümölcstől (benne lévő szőlőcukortól) édeskés íze lesz, és nincs olyan finnyás pasi, aki arra is azt mondaná, hogy rossz ízű.
Remélem tudtam segíteni.
nagyon szépen köszönöm a válaszokat,sokat segítettetek:)
amúgy nem dohányzom és nem is nagyon eszem túl sós v. fűszeres kajákat,bár kevés gyümölcsöt eszem:D szóval akkor mostantól sok gyümölcsöt fogok enni,remélem jobb lesz:)
az én párom meg eleve húzodik az orál szextöl ... nem magyaráza el hogy miert csak egyszerüen nem jön neki hogy "ö ott nyalogason" ... én sem cigizem , abszolut sótlan eszem és ráadásul gyümölcsött is sokat eszem ... ez van , én már beletörödtem ...
lehet neki sem az izével van baja ... csak kifogás az egész ...
26/N
hát inkább a pasiddal van a baj, mint a punciddal. Nem hiszem hogy ha rendben van a higiénia és nincs semmi betegséged, akkor nemet mondana bármelyik normális pasi.
Egyébként lehet kapni olyan étrendkiegészítőt amiben gyümölcskoncentrátum van, azt hirdetik hogy ettől "finomabbak" lesznek a nedveid. De hogy tényleg működik-e, ki tudja.
Kapj el egy normális pasit és meglátod milyen élvezettel bukik majd a lábaid közé :-)
köszönöm a válaszokat:)
amúgy nem arról van szó hogy nem szokott engem kiny*lni.
csak hogy mondja hogy rossz izű meg stb meg hát nem látom azt az élvezetet rajta hogy de jóó egy finom punci:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!