Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet változtatni valamilyen étellel a punci ízén?
Figyelt kérdés
A barátom azt mondja hogy rossz ízű a puncim:( és ez engem nagyon bánt:/
(még mielőtt valaki mondaná,rendszeresen tisztálkodom + szinte minden alkalom előtt mikor lekerül a bugyi megmosakszom ott)
szóval van valamilyeen étel vagy bármi ami változtatna ezen? Mert mindenhol csak azt olvasom/látom hogy hmm milyen finom a punci meg nem tudom:/
2011. júl. 18. 14:48
1/17 anonim válasza:
Szerintem csak a barátod finnyás!
3/17 anonim válasza:
hát mivel finom is !!! de lehet hogy a barátodnak ne, ízlík
hmmmm nah én megkívántam most a puncit ezért megyek nyalni
5/17 anonim válasza:
Valóban finom, eddig mindegyik ízlett ... de bármilyen étellel változtathatsz az ízén, ha rákened.
Egyébként a hiba a barátodban van ...
6/17 anonim válasza:
A párodnak nem ízlik, de másnak biztos igen. Amúgy mit vársz te is? Görögdinnye íze legyen? Nincs étel amitől másabb lesz.
7/17 FAKhelper válasza:
Sztem is a barátoddal van a baj.
9/17 anonim válasza:
LOLXD hiba? pufff Tehát hibás akinek nem ízlik?:D Amúgy meg nincs egyforma punci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!