Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet változtatni a punci ízén?
Hallottam már nem egyszer, hogy különféle ételek elfogyasztása révén lehet változtatni némileg az ondó ízén. És mi a helyzet a punci ízével?
21 éves lány vagyok, soha nem voltak nőgyógyászati problémáim, nem fekszem össze fűvel-fával és természetesen tisztálkodom rendesen. A párom mégis arra panaszkodik, hogy túl intenzív, szúrós ízem van :S Azzal konkrétan nincs még gáz, ha csak a klitoriszomat izgatja, de a "punci szaftnak" kellemetlen íze van számára. Lehet ezen valami házi praktikával javítani? Mert nem szívesen mondanék le a nyalifaliról és persze engem is zavar ez a helyzet. Lehetséges, hogy ez mégis valami lappangó, kikezeletlen nőgyógyászati probléma vagy csak egyszerűen el kell fogadni, hogy ilyen és kész? Van aki hasonló cipőben jár? Nőgyógyászhoz mindenképpen el akarok menni (már csak a szűrés végett is) csak arra vagyok kíváncsi, hogy ez egyedi dolog és lehet-e alternatív "gyógymód" is? (Egyébként mindig is ilyen intenzív volt, nem mostanában jött elő és fürdés után is megmarad)
ezzel néha énis így vagyok.. (19F) de mi állt mindíg zuhi után szeretkezünk:) ésolyankor nem annyira érződik..
jah és ahogy leírták, asszem az alkoholtól meg a cigitől keserűbb lesz
pasiknál az ondó "édesítésére" ananászlevet szoktak ajánlani minden mennyiségben.. nemtudom ez mennyire jó erre
sok sikert
Nyár közepe, tikkasztó meleg. Új fagylaltos nyit boltot a városkában. Elterjed a híre, hogy bármilyen ízű fagylaltot kapni. Móriczka úgy dönt, hogy kipróbálja, nem átverés-e. Tehát felkerekedik.
- Jó napot kívánok, tényleg minden ízű fagylaltot lehet kapni?
- Igen, parancsolj, milyet adhatok.
- Kérnék egy pina ízű fagyit !
Fagylaltos szó nélkül benyom a töltsérbe egy kétgombócost, majd kiadja.
- Fúj de szar íze van ennek !
- Feljebb nyaljad, hülyegyerek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!