Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többet érzek egyik barátnőm iránt. Hogy tudhatnám meg hogy ő mit érez? L/17
Azt hiszem beleszerettem egyik barátnőmbe. Csak rá gondolok és imádom ha velem van. Sajnos nem találkozunk sűrűn de ha látom komolyan megáll a szivem egy pillanatra:D
Fogalmam sincs hogy ő mit érezhet vagy hogy vonzódik e egyáltalán a lánykhoz. Félek elé állni és félek egyáltalán beszélni erről valakinek. De komolyan nem bírom..
Szia szerintem óvatosan puhatolózd ki és csak utána kérdezz rá nála de semmi képen se folytasd el az sose segít és csak megöl a bűntudat, hogy mi lenne ha... Velem is szívesen megbeszélheted akármi bajod van nagyon szívesen meghallgatod még az személyes beszélgetést is meglehet oldani tényleg nagyon szívesen meghallgatlak. Írj egy Emailt : warezka@hotmail.com ra bátran és beszélgessünk.
Warezka 19/F
köszi warezka :) ha lesz vmi írok... :)
és köszi a többieknek is a segítséget..már egy párszot közel voltam hozzá h elmondjam vagy valami csak soha nem voltunk ketten.. :D
Hasonló szituban vagyok mint te, nem tudom hogy mondjam el a barátnőmnek.
18/L vagyok, ha gondolod írj nekem is nyugodtan e-mailt, ha szeretnél dumcsizni:)
Nekem és barátnőmnek se lenne gond ha beszélnél róla.
kamaszuka06@freemail.hu a közös emailunk :)írj nyugodtan :)
Lilo voltam 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!