Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Többet érzek egyik barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többet érzek egyik barátnőm iránt. Hogy tudhatnám meg hogy ő mit érez? L/17

Figyelt kérdés

Azt hiszem beleszerettem egyik barátnőmbe. Csak rá gondolok és imádom ha velem van. Sajnos nem találkozunk sűrűn de ha látom komolyan megáll a szivem egy pillanatra:D

Fogalmam sincs hogy ő mit érezhet vagy hogy vonzódik e egyáltalán a lánykhoz. Félek elé állni és félek egyáltalán beszélni erről valakinek. De komolyan nem bírom..

2011. júl. 17. 19:55
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
18%
fúúj
2011. júl. 17. 19:56
 2/25 anonim ***** válasza:
És ő is lezbi vagy nem az és van pasija?
2011. júl. 17. 20:01
 3/25 A kérdező kommentje:

hát ez az hogy nemtudom hogy az e :D

nincs pasija..nem tudok róla hogy volt e már neki..

2011. júl. 17. 20:02
 4/25 anonim ***** válasza:
tudja rólad h te leszbikus vagy?
2011. júl. 17. 20:06
 5/25 A kérdező kommentje:
nem...senki nemtudja...mint írtam félek erről beszélni akárkinek.
2011. júl. 17. 20:07
 6/25 Lilo babaa ***** válasza:

Én is leszbikus vagyok.És én csak akkor lettem az mikor barátnőm rávett hogy szexeljünk(előtte is tudtam hogy leszbi).Azóta is együtt vagyunk.Lassan 4 éve. (:

Beszéld meg vele,ha belemegy akkor oké,ha nem hát nem. :) Hajráá!

19/L

2011. júl. 17. 20:10
 7/25 anonim ***** válasza:
45%
semmiképp se mond el neki!!!
2011. júl. 17. 20:10
 8/25 A kérdező kommentje:

de nemtudom, hogy beszélhetném meg ezt vele..félős vagyok ilyen témába.. :D

lehet tényleg nem kéne elmondanom...jó lenne ha tudnék valakivel beszélni erről személyesen mert igy egyedül elég nehéz..de még a legjobb bnőimnek se merem ezt elmondani.. :/

2011. júl. 17. 20:14
 9/25 anonim ***** válasza:
17 vagy ideje egy kapcsolatnak ha lány hát lány ... próbálkozz be előbb utóbb lesz csajod
2011. júl. 17. 20:14
 10/25 Lilo babaa ***** válasza:
Mindenképpen mond el neki! Ha összevesztek akkor nem érte meg..de ha nem akkor megérte!Ha először elfut vagy megsértődik akkor hagyd egy kicsit és hozd fel a témát később! (:
2011. júl. 17. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!