Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy buliban leszoptam valakit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy buliban leszoptam valakit?

Figyelt kérdés

Nagyon berúgtam és szeretet hiányom volt és srác írtó kedves volt velem nagyon jót beszélgetünk és végül leszoptam de most másnap úgy érzem hogy ezzel mindent elrontottam és nem merek vele találkozni.

Mit csináljak?nagyon bejön de nem akarom hogy ribancnak nézen.

2011. júl. 17. 19:52
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
36%

"z a mai világgal a nagy probléma, hogy minden fiatal ilyen. Feltételezem, te sem vagy több 16 évesnél. Nem is olyan rég velem is előfordult egy ilyen "incidens", csak valakiből előjön a lelkiismeret, és hogy egy nő/lány nem ennyit ér. De nagyon kevés embert ismerek, aki így gondolja, te a "többséggel" találkoztál. Ettől még nem fog összedőlni a világ.

24/F"

A gondolkodásod téves. Mert a csaj pontosan ennyit ér, hogy egy buliba megszopassák, aztán meg el is felejtsék. ÉN ÉREK TÖBBET ANNÁL, HOGY ILYENNEK A SZÁJÁBA ADJAM A FARKAM!

Pl egyik "haverom" újságolta még anno, hogy a csaj az első randin leszopta. Aztán kiderült, így 2 év múlva, hogy a csaj nem csak az ő f@szát szopkodta előszeretettel, hanem a kapcsolatuk alatt legalább 6 más tulajdonosú kolbika is látogatta, illetve szállt meg ideiglenesen a lyukában.

2011. júl. 26. 21:31
 32/36 LeszNevem válasza:
70%
Nyugodj meg, a többi válaszoló valószínűleg a 19. századból ír telegráfon. Semmi gond kislányom, beszélj vele úgy, mint ha mi sem történt volna. Ribanc ettől nem leszel, max. ha elmondja barátainak, pár bulin majd mások is bepróbálkoznak. Nem kell hagyni magad, ha tetszik nyomulj rá. Ha tetszel neki túl fogja tenni magát. Ha kérdi mondd az igazat. Sok mindenkivel megesik ilyen, nem te vagy az első ezen a világon... :)
2011. júl. 26. 22:27
 33/36 anonim ***** válasza:
92%
Ugyan már, hol a probléma.Leszoptál egy faszit mindketten élveztétek, nem csaltál meg senkit úgyhogy hol a probléma?Én ennyiért nem hinném, hogy ribanc vagy, csak akkor ha minden második hapsival ezt csinálod, de még akkor se, hiszen nem csaltál meg senkit.Vannak nők akik szeretnek élni a javából és falják a pasikat mind ahogy mi férfiak a csajokat.Amig független vagy azt csinálsz amit akarsz...mondjuk az más ha valami koszos börtöntöltelékkel kurfircolsz vagy cigókkal.Szóval az hogy tudsz élni az még nem k*rvaság.
2011. júl. 26. 22:37
 34/36 Hailey13 ***** válasza:
én is valami ilyesmit akartam magyaráznixd:D
2011. júl. 26. 22:58
 35/36 A kérdező kommentje:
Találkoztam vele és összejöttünk és egész jól elvagyunk úgyhogy nem bántam meg:)Köszi a válaszokat.
2011. júl. 27. 10:13
 36/36 anonim ***** válasza:
0%

Ez miért lenne kihasználás??? mindketten akarták jó volt nekik...akkor meg :D és még össze is jöttek!! mi itt a probléma?:)

L19

2011. júl. 27. 10:44
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!