Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy buliban leszoptam valakit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy buliban leszoptam valakit?

Figyelt kérdés

Nagyon berúgtam és szeretet hiányom volt és srác írtó kedves volt velem nagyon jót beszélgetünk és végül leszoptam de most másnap úgy érzem hogy ezzel mindent elrontottam és nem merek vele találkozni.

Mit csináljak?nagyon bejön de nem akarom hogy ribancnak nézen.

2011. júl. 17. 19:52
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
78%
bazzz! egy lány se csinál ilyeneket és mindegyik igazi úrinő, csak véletlenül megesik. én elhiszem neked, hogy rendes lány vagy. mindenkivel megesik hogy itt-ott leszop egy-két srácot és hogy egyszer-kétszer partibavágják a srácok. nyugi
2011. júl. 17. 20:57
 12/36 anonim ***** válasza:
92%
most ez olyan hogy egy pasit is meglehet kapni akár 5 perc alatt!!!főleg buliban.elég akár egy szó is?? akkor a nők ne álljanak szóba a férfiakkal mert ilyen könnyűvérűek???(tisztelet a kivételnek)
2011. júl. 17. 20:59
 13/36 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem a bulik erről szólnak xd nyugi, a pasik általába alapból úgy indulnak egy ütős partiba, hogy elkapnak egy "ribit" :D Szal nem vagy se több se kevesebb a többi barátnőidtől. Ügye lány vagy?
2011. júl. 17. 21:08
 14/36 anonim ***** válasza:
61%

1. Én nem tudnék olyan fiúval járni aki kihasznál egy RÉSZEG LÁNYT! Undorító az ilyen magatartás! És neked ez tetszik?!

2. A női tartásod, csak addig tartott, amíg részeg nem lettél, mert normális fiú nem szereti a részeg lányokat.

A te esetedbe szereti a srác ha részeg vagy mert akkor nyalod a péniszt mint a csokis fagylajtot.

3. Ha szeretet hiányod van ,azt nem így kell kezelni!

4. Üdvözöllek a felnőttek világában!

2011. júl. 17. 21:50
 15/36 anonim ***** válasza:
10%
Na ja...vannak az ien egyéniségek :/ Ezekkel nem kell foglalkozni, nemhívták őket buliba :D
2011. júl. 17. 21:52
 16/36 Hailey13 ***** válasza:
92%
ebben mi a kihasználás? mindketten akarták. egyébként meg ne szégyelld, már úgyse tudsz rajta változtatni. megesik hogy a csiga elesik:D de szerintem beszélj a fiúval, maximum egy kicsit ciki lesz, akkor meg hagyd az egészet, és felejtsd el a történteket.
2011. júl. 26. 19:12
 17/36 anonim ***** válasza:
34%
Miért nincs nekem ekkora szerencsém?
2011. júl. 26. 19:21
 18/36 anonim ***** válasza:
87%
ha egyszer sikerült megszoptasson következőnek szerinted mire lennél jó?
2011. júl. 26. 19:24
 19/36 anonim ***** válasza:
92%

Mitől különb a pasi mint te? De őszintén, miért ribanc az, aki öt perc alatt odaadja magát, míg a másik fél az viszont igen, fasza csávó? De most tényleg? Szerintem ő sem különb nálad! És kihasználta részegséged, nekem nem kellene! (ha lány lennék)

17/F

2011. júl. 26. 19:26
 20/36 anonim ***** válasza:
21%
hidd el, nem te vagy az egyetlen aki elfurulyázhatta neki a bánatát :D
2011. júl. 26. 19:37
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!