Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy buliban leszoptam valakit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy buliban leszoptam valakit?

Figyelt kérdés

Nagyon berúgtam és szeretet hiányom volt és srác írtó kedves volt velem nagyon jót beszélgetünk és végül leszoptam de most másnap úgy érzem hogy ezzel mindent elrontottam és nem merek vele találkozni.

Mit csináljak?nagyon bejön de nem akarom hogy ribancnak nézen.

2011. júl. 17. 19:52
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
93%

melyik a ribisebb?: ha le pipázod és utána beszélni akarsz vele v ha le pipázod és nem ?:D

19F

2011. júl. 17. 19:54
 2/36 anonim ***** válasza:
75%
Nem akarod,hogy ribancnak nézzen?! Már most az vagy!:D
2011. júl. 17. 19:59
 3/36 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem ezt buktad, csajszi! :S Ha a srác helyében lennél, akkor kellenél magadnak??? Ha faszi lennék, én tutira nem akarnék összejönni egy olyan csajjal, aki első takkra lepippant! (Nem mondom, hogy nem szabad ilyet csinálni, hát én sem vagyok szent - nem is voltam soha -, de ezek után nem lehet semmi komolyat várni, max. még egyszer hagyja, hogy szeretethiányból lecummantsd! XD )

Persze, ha ő hív, akkor találkozz vele, de következőleg már csak beszélj a száddal! XD

2011. júl. 17. 20:02
 4/36 anonim ***** válasza:
76%

Igen, ha nem akarod, hogy a srác rib.ancnak nézzen, az a legjobb, ha részegen lepippantod pár perc beszélgetés után.

Tuti bevált módszer!!

Ennél az hatásosabb, hogyha rögtön hagyod is magad se.ggberakni.

Nyugi. Ha nem kértél pénzt, nem vagy k.va.

2011. júl. 17. 20:02
 5/36 anonim ***** válasza:
56%

Na ha ezek után keresi, egyértelmű, hogy mit akar tőle.

XD

Mély, tartós kapcsolatot természetesen. :)

2011. júl. 17. 20:04
 6/36 anonim ***** válasza:
20%
LOL
2011. júl. 17. 20:06
 7/36 A kérdező kommentje:
pedig én egy normális csajszi vagyok nem csinálok ilyneket de annyira megtetszett és nem bírtam magammal
2011. júl. 17. 20:09
 8/36 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem ritkán normális, aki ilyet tesz. Nem mellesleg, a srácról ugyanezt gondolom.
2011. júl. 17. 20:22
 9/36 anonim ***** válasza:
91%
ezt buktad aki normális és nem ribi az nem sz** le senkit főleg ha nem is ismeri,max egy komolya kapcsolatban mikro már igazán ismerik egymást, hány éves vagy? sztem máskor ne csinálj ilyet
2011. júl. 17. 20:32
 10/36 anonim ***** válasza:
21%
buktad. Szerintem igyál még rá egy kicsit, aztán keress új „lelki” társat. Nálla már max a büdös ribi jelzős lategóriába tartozol.
2011. júl. 17. 20:33
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!