Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom megmondta, sose lesz orál. Mit csináljak?
15:22
Te sem lehetsz valami érett, legalábbis fogalmad sincs, miről van szó.
Egyrészt nem kizárólag a nagyon fiatalok undorodnak az oráltól.
Másodszor:
"Én le tudnám élni az életem orális szex nélkül,azzal a tudattal viszont nem nagyon békülnék ki,hogy a PÁROM aki elvileg ELFOGAD,szeret,és kiván undorodjon bármelyik testrészemtől."
Ez egy teljesen hibás logika! Aki ilyen, az nem undorodik semmilyen testrésztől általában, hiszen akkor a hagyományos szexre sem lenne hajlandó, hanem annak a testrésznek a váladékától. Ez kb. olyan neki, mintha annak a testrésznek egy másik "végtermékét" kellene kóstolgatnia.
Ezért olyan nehéz az ilyesmit megszokni néhány embernek. Lehetséges, de nagyon nehéz, nagyon kell szeretni hozzá a másikat és jó pár öklendezésbe belekerül az elején.
17:54 és smárolásnál is öklendezel? mert tudod az a szádnak a "végterméke". Nem azt mondtam,hogy kizárólag fiatalok,de általában igen.Vagy azok akikbe belebeszélték,hogy ez fúj milyen már,gusztustalan,stb és ezáltal prűddé váltak.
Látom téged érzékenyen érint a téma mert te sem szopsz. Ha lett volna már részed egy igazi szexben,akkor nem kezdenél el ilyen hülyeségeken gondolkozni közben,hogy milyen végtermék,meg honnan.
Nehogy azt mondd már nekem,hogy öklendezni a másiktól szex közben normális...:D Ez a párodra hogy hat? nekem elmenne a kedvem az élettől is,ha a szerelmem elkezdene öklendezni meg fintorogni,finnyáskodni mikor kényeztet.
Ez csak sima hisztéria. Egy jó szexben nem kell magad erőltetni összeszoritott szemhéjjal,kvargó gyomorral hogy szopjál vagy nyaljál egy jót,mert megőrülsz a másikért,kivánod az illatát,az izét... (Nekem) nem gond,ha te igy vagy ezzel a dologgal,de ne hidd ,hogy ez az általános !Majd szép lassan neked is alakul a szexuális kúltúrád és rákapsz az izére,nincs ezzel gond.Csak éretlen,gyerekes,tapasztalatlanokra jellemző ez a dolog ÁLTALÁBAN.
ma 18:36
Engem nem érint érzékenyen, úgy látom, inkább téged. Pedig tényleg így van. Nem mindenki szereti a szagát, az ízét. Meg tényleg olyan is van, aki smárolni sem szeret, bár ők tényleg általában a nagyon fiatalok közül kerülnek ki. A nyálnak viszont nincs annyira jellegzetes illata, íze, ezért könnyebb megszokni. Nem kell kiakadni ezért.
Abban meg, hogy én mit csinálok és mit nem, nagyon nagyot tévedsz, változatosabb a szexuális életem, mint ami sokaknak beleférne, de sok közöd nincs is hozzá, meg itt senkinek, bocs. :)
Kérdezőnek.
És most bele fogsz halni?
Én általában úgy kezdem a kapcsolat hogy elmondom mit szeretek mit nem, és mi az ami nálam tabu téma. Ezt elvárom a másik féltől is, és tiszteletben tartom. Ha ennyi komprommiszumra nem vagytok hajlandóak sem te, sem a kedvesed akkor nem lesz hosszú életű a kapcsolat.
neked az hol kompromisszum hogy SOHA nincs orál?
amúgy IGEN, belehalnék, menjél már
és valószínű ott és akkor hagynám a fenébe aki úgy kezdene egy kapcsolatot h felsorolja mit lehet és mit nem... brrr... legfőképpen az a gáz, felsorolni mi az ami tabu... de az se kispályás, felsorolni mit szeretnél... kicsit sincs állásinterjú íze...
"Meg tényleg olyan is van, aki smárolni sem szeret, bár ők tényleg általában a nagyon fiatalok közül kerülnek ki."
Az ilyenek vagy nem léteznek, vagy nem épelméjűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!