Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megaláztam a barátnőm. Normális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megaláztam a barátnőm. Normális?

Figyelt kérdés

Teljesen normális kapcsoltban élünk a barátnőmmel immár 4,5 éve. Örülök, hogy egy olyan lánnyal lehetek akivel szexuális téren nagyon egy hullámon mozgunk. Egy alkalommal viszont elfajultak a dolgok.

Egy buli után alkoholtól felfűtött állapotunkban hevesen egymásnak estünk. Én annyira elvesztettem az önkontrolt, hogy a hajánál fogva rángattam. Ledobtam a földre és beleerőszakoltam a szájába a péniszem. Úgy hogy közben öklendezett és sírt. Vagy negyedórán keresztül mélytorkoztattam. Ő nem mondta, hogy hagyjam abba csak folyamatosan sírt. Aztán úgy szexeltünk, hogy én hátulról csináltam miközben elvertem a fenekét. Utána még egy jó ideig csak sírt.

Másnap megbeszéltük. Csak annyit mondott, hogy valamennyire élvezte, de még soha semmi nem volt ilyen megalázó neki, úgyhogy felejtsük el a dolgot. Nekem viszont tetszett a dolog. Úgy érzem, hogy egy új fejezett nyílt a szexuális életemben és szívesen megismételném vele józanul is. Beszéljek vele erről, vagy inkább fogjam magam vissza?

2011. júl. 17. 12:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Fura... a legtöbb párnál nem természetes, hogy a pasi, ha ivott, akkor megtépi a csaj haját, földre dobja, megalázza, miközben sír, és üti-veri dugás közben.

Hozzátenném: szerencsére.

Azoknál a putriszökevényeknél, ahol most osztottak segélyt, amit annak rendje és módja szerint át is adnak még aznap a kocsmárosnak, ott viszont teljesen mindennapos dolog, hogy a fa.szi részegen megtépi a nőjét, megerőszakolja, és annyira élvezi, hogy menten el is határozza: kipróbálja úgy is, ha már nem lesz pénze piára.

2011. júl. 17. 17:20
 22/26 csokissüti002976 válasza:
100%
Te normális vagy b*meg? Inkább ásd el magad...
2011. júl. 17. 17:28
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Sztem itt írhat neked akárki akármit, te akkor is csak magadnak bizonygatod h nem is volt gáz a dolog... Akkor minek kérdezed meg?? Sírt a barátnőd, másnap mondta h megalázó volt ennyi nem elég neked? Én az ő helyében ugyanezt megtettem volna veled, egy 30 centis műpélót lenyomtam volna a torkodon, és utána feldugtam volna a valagadba tövig. Próbáld ki te is h milyen érzés te gyökér.
2011. júl. 17. 17:50
 24/26 anonim ***** válasza:
Élvezte? és azért sírt? Ti betegek vagytok!
2011. júl. 17. 20:33
 25/26 anonim válasza:
el se hiszem, hogy ilyen ember létezik. neked tetszett a dolog, de arra nem gondoltál, hogy nem véletlenül sír? a fajtádból lesznek az őrült pszichopata erőszakolók...
2011. júl. 17. 20:34
 26/26 anonim ***** válasza:
te nem vagy ember!
2011. júl. 18. 04:32
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!