Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megaláztam a barátnőm. Normális?
Teljesen normális kapcsoltban élünk a barátnőmmel immár 4,5 éve. Örülök, hogy egy olyan lánnyal lehetek akivel szexuális téren nagyon egy hullámon mozgunk. Egy alkalommal viszont elfajultak a dolgok.
Egy buli után alkoholtól felfűtött állapotunkban hevesen egymásnak estünk. Én annyira elvesztettem az önkontrolt, hogy a hajánál fogva rángattam. Ledobtam a földre és beleerőszakoltam a szájába a péniszem. Úgy hogy közben öklendezett és sírt. Vagy negyedórán keresztül mélytorkoztattam. Ő nem mondta, hogy hagyjam abba csak folyamatosan sírt. Aztán úgy szexeltünk, hogy én hátulról csináltam miközben elvertem a fenekét. Utána még egy jó ideig csak sírt.
Másnap megbeszéltük. Csak annyit mondott, hogy valamennyire élvezte, de még soha semmi nem volt ilyen megalázó neki, úgyhogy felejtsük el a dolgot. Nekem viszont tetszett a dolog. Úgy érzem, hogy egy új fejezett nyílt a szexuális életemben és szívesen megismételném vele józanul is. Beszéljek vele erről, vagy inkább fogjam magam vissza?
Fura... a legtöbb párnál nem természetes, hogy a pasi, ha ivott, akkor megtépi a csaj haját, földre dobja, megalázza, miközben sír, és üti-veri dugás közben.
Hozzátenném: szerencsére.
Azoknál a putriszökevényeknél, ahol most osztottak segélyt, amit annak rendje és módja szerint át is adnak még aznap a kocsmárosnak, ott viszont teljesen mindennapos dolog, hogy a fa.szi részegen megtépi a nőjét, megerőszakolja, és annyira élvezi, hogy menten el is határozza: kipróbálja úgy is, ha már nem lesz pénze piára.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!