Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megaláztam a barátnőm. Normális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megaláztam a barátnőm. Normális?

Figyelt kérdés

Teljesen normális kapcsoltban élünk a barátnőmmel immár 4,5 éve. Örülök, hogy egy olyan lánnyal lehetek akivel szexuális téren nagyon egy hullámon mozgunk. Egy alkalommal viszont elfajultak a dolgok.

Egy buli után alkoholtól felfűtött állapotunkban hevesen egymásnak estünk. Én annyira elvesztettem az önkontrolt, hogy a hajánál fogva rángattam. Ledobtam a földre és beleerőszakoltam a szájába a péniszem. Úgy hogy közben öklendezett és sírt. Vagy negyedórán keresztül mélytorkoztattam. Ő nem mondta, hogy hagyjam abba csak folyamatosan sírt. Aztán úgy szexeltünk, hogy én hátulról csináltam miközben elvertem a fenekét. Utána még egy jó ideig csak sírt.

Másnap megbeszéltük. Csak annyit mondott, hogy valamennyire élvezte, de még soha semmi nem volt ilyen megalázó neki, úgyhogy felejtsük el a dolgot. Nekem viszont tetszett a dolog. Úgy érzem, hogy egy új fejezett nyílt a szexuális életemben és szívesen megismételném vele józanul is. Beszéljek vele erről, vagy inkább fogjam magam vissza?

2011. júl. 17. 12:20
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
100%
Jobban jársz ha viszafogod magad mert ha aztmondta hogy megalázó akkor nem teccet neki!
2011. júl. 17. 12:22
 2/26 anonim ***** válasza:
83%
Remélem,hogy ez csak egy vicc:S
2011. júl. 17. 12:23
 3/26 A kérdező kommentje:
Csak megszoktam, hogy szól ha valami nem tetszik neki. De itt erről szó sem volt
2011. júl. 17. 12:23
 4/26 anonim ***** válasza:
92%

megismételnéd h nézd miközben sír? milyen kedves v

*paff ezt is pofán bsza mint a többi hülyét*

19F

2011. júl. 17. 12:25
 5/26 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem hagyd a dolgot, ez tényleg nagyon megalázó...ráadásul ha láttad, hogy sírt, mindenképpen abba kellett volna hagynod.
2011. júl. 17. 12:25
 6/26 A kérdező kommentje:
Nem lett utána sem jobb sem rosszabb a kapcsolatunk, sőt másnap reggel mintha semmi sem történt volna. Kb 3 perces beszélgetéssel letudtuk. Azt mondta nagyon megalázó volt. Én mondtam, hogy azt hittem élvezted. Erre ő hogy nem mondtam, hogy nem, de ez akkor is megalázó volt. Most erre ti mit gondolnátok?
2011. júl. 17. 12:29
 7/26 anonim ***** válasza:
92%
Ha te élvezed, hogy a barátnőd sír (nem az örömtől) akkor csak rajta. Az én barátom szerencsére soha nem lenne ilyenre képes.
2011. júl. 17. 12:30
 8/26 anonim ***** válasza:
91%
Szerencsétlen csaj szerintem lehet hogy emiatt fog tönkremenni a kapcsolatotok...
2011. júl. 17. 12:31
 9/26 A kérdező kommentje:
Azóta eltelt 1 év és nagyon jól megvagyunk.
2011. júl. 17. 12:41
 10/26 anonim ***** válasza:
93%
Hát az szent, hogy én másnap dobtalak volna!
2011. júl. 17. 12:51
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!