Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megaláztam a barátnőm. Normális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megaláztam a barátnőm. Normális?

Figyelt kérdés

Teljesen normális kapcsoltban élünk a barátnőmmel immár 4,5 éve. Örülök, hogy egy olyan lánnyal lehetek akivel szexuális téren nagyon egy hullámon mozgunk. Egy alkalommal viszont elfajultak a dolgok.

Egy buli után alkoholtól felfűtött állapotunkban hevesen egymásnak estünk. Én annyira elvesztettem az önkontrolt, hogy a hajánál fogva rángattam. Ledobtam a földre és beleerőszakoltam a szájába a péniszem. Úgy hogy közben öklendezett és sírt. Vagy negyedórán keresztül mélytorkoztattam. Ő nem mondta, hogy hagyjam abba csak folyamatosan sírt. Aztán úgy szexeltünk, hogy én hátulról csináltam miközben elvertem a fenekét. Utána még egy jó ideig csak sírt.

Másnap megbeszéltük. Csak annyit mondott, hogy valamennyire élvezte, de még soha semmi nem volt ilyen megalázó neki, úgyhogy felejtsük el a dolgot. Nekem viszont tetszett a dolog. Úgy érzem, hogy egy új fejezett nyílt a szexuális életemben és szívesen megismételném vele józanul is. Beszéljek vele erről, vagy inkább fogjam magam vissza?

2011. júl. 17. 12:20
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Na jó! Inkább olyan párok véleményére lennék kíváncsi akik egy kicsit extrémebb módon élik a nemi életüket és nem az olyanokéra akik 20 évesen néhány hónapja próbálgatják a szexet és az orális szex gondolatától is rosszul vannak. Nem érdekel, hogy ki mikor dobott volna.

Mondom ez nem okozott problémát később a kapcsolatunkban. Máskor is próbálkoztunk ismeretlen dolgokkal. Olyan is van ami nekem nem jött be. De nem mondom, hogy nem vállalnám be a páromért még egyszer.

2011. júl. 17. 13:05
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

1. hogy szóljon neked, mikor a torkában van a tököd?

2. az, hogy sírt, neked nem ellenkezés?

Hagyd hogy kiheverje, és szeresd nagyon, ha nem akarod elveszteni, aztán esetleg később, és nagyonis józanul, valamint gyengédebben (és az ő beleegyezésével) tedd meg max.

2011. júl. 17. 13:08
 13/26 anonim ***** válasza:
87%

Te egy tapintatlan ökör vagy, és az egyetlen ok, hogy a nőd még veled van, hogy nincs hová mennie. Amint ez megoldódik, le fog lécelni. Addig csendben reménykedik, hogy csak azért találtad jónak, mert se.ggrészeg voltál, és józanul többé nem fordul elő. Meg úgy általában többé nem fordul elő.

Akinek nem elég egyértelmű, hogy sír, akkor azt nem élvezi, arra tényleg kár szót vesztegetni.

Extrém dolgokat úgy próbálok ki, hogy előtte megbeszélem a párommal, hogy legalább a gondolata izgatja-e.

Aztán megegyezünk, hogy kipróbáljuk, és hogy mikor.

Főleg, ha ilyen játékokról van szó.

Nem esek neki, mint szél a budiajtónak.

Neked meg szerencséd van, én ugyanis nem csak kidobtalak volna, de látleletet vetetek, és feljelentelek nemi erőszakért.

Amúgy 30vagyok, 4 éve házas, 10 éve élek ugyanazzal a férfival, és kifejezetten bírom a szado-mazo játékokat.

Ezt csak miheztartás végett írom.

Azzal is tisztában vagyok, hogy neked nem egy érettebb ember válasza kell, hanem valaki, aki elismeri, milyen fa.sza gyerek vagy, hogy így lerendezted a nődet, és ad pár tippet, hogy vedd rá a dologra józanon.

Nem fog menni, mivel nem élvezte.

Ha úgy gondolod, hogy ez nem változtatott a kapcsolatotokon, és azon, hogy azóta hogy gondol rád, akkor tényleg nem figyelsz a nődre.

2011. júl. 17. 13:16
 14/26 anonim ***** válasza:
88%
Állat vagy és kész!
2011. júl. 17. 13:21
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az extrémebb dolog nem erőszak és megalázás. Sőt, még sírni se szoktunk. Sajnálom, hogy ez a véleményem.
2011. júl. 17. 13:26
 16/26 A kérdező kommentje:

Ez egy baromság már ne haragudj! Azt ezért hozzáteszem, hogy ő kezdeményezett és az alkohol hatásától már akkor pityergett amikor rám mászott.

Én is együtt élek vele... sőt az ő ötlete volt az összeköltözés. Nemsokkal az eset után ő vetette fel az ötletet.

Úgy döntöttem, hogy inkább kerek perec rákérdezek tőle, hogy mi erről a véleménye. Itt nem jutottam előrébb. A fejleményekről meg majd beszámolok :)

2011. júl. 17. 13:27
 17/26 A kérdező kommentje:
Egyébként semmi olyan nem volt, amit előtte már nem próbáltunk volna. Mind a popsi verés és a mélytorkozás megszokott dolog nálunk. Itt csak a sírás volt ami eddig nem fordult elő.
2011. júl. 17. 13:30
 18/26 anonim ***** válasza:
81%

Ha o ugy erzi h megalaztad, akkor ne hozd fel ezt a dolgot.

Szerencses vagy, h 3perces beszelgetessel el lett intezve a dolog.

Szereted te egyaltalan a baratnodet?

2011. júl. 17. 14:04
 19/26 anonim ***** válasza:
90%
egy állat vagy, hülye barom, mennyi hülye van a világban istenem... szegény csaj:S:S
2011. júl. 17. 14:17
 20/26 anonim válasza:
24%

azta. nekem tuti tetszene :DD:D:D:D:D:D

de ha aztmondta megalázó volt az kicsit gáz. bár én szeretem ha megaláznak. kérdezz rá mégegyszer hogy nem lenne annyira durva nem akarod hogy sirjon probáljátok ki ujra józanul és ha nemtetszik neki akkor állitson le.

2011. júl. 17. 15:50
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!