Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » "A válaszolók pedig nyugtatgat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"A válaszolók pedig nyugtatgatják magukat, hogy nem gáz a kis cici. " Ki, mit szól ehhez? :-)

Figyelt kérdés

A fent idézett választ az előbb olvastam egy öntelt és nagyokos férfitól. Amire ezt a választ írtam Neki:

"Senkinek nincs lehetősége kiválasztani, hogy milyen cicit, feneket, puncit ... stb. kapjon, amivel leélhet egy életet, azzal kell élni ami van. Keress rá nyugodtan az oldalon, hány ilyen kérdés van az oldalon, hogy "Mennyire zavar egy férfit az ha a nőnek picik a mellei?" Régen megette a fene az egész kapcsolatot ha a párom gáznak tartaná a melleimet ... :-) Tehát akkor, ezen az alapon az a férfi, akinek nincs orbitális farka az bújjon el, mert a kis farok gáz és szégyenletes? A hozzád hasonló nagyképű, ostoba férfiak miatt van annyi önbizalom hiányos nő, mert megpróbálják elhitetni, hogy az akinek kisebb melle van az már gázos és nem is lehet jó nő. Nekem sincs nagy cicim, eddig komoly párkapcsolatom volt, az előző is hosszú ideig tartott, a mostani pedig már 3 éve tart és soha, egyszer sem zavarta a páromat, hogy kicsi a mellem, legalábbis nekem nem tűnt fel, hogy ne tudna ellenni velük. :-) Tény, hogy egy nagyobb mell mutatósabb, szebb ezt senki nem vitatta. Én is jobban örülnék ha nagyobb melleim lehetnének, mint minden más nő. De az, hogy csak egy nagy mell lehet jó és csak attól lehet egy csaj szexis és kívánatos az egy oltári nagy baromság."

Úgy gondolom, hogy senkinek nem szabad elhinnie, hogy csak azért mert kis mellekkel rendelkezik már nem is lehet csinos, kívánatos nő és szinte már tragikusnak tartom, hogy az ilyen férfiak ostoba megjegyzései miatt van annyi testképzavaros nő a mai világban, hiszen némelyik azt próbálja meg elhitetni a lányokkal, ahogyan azt már idéztem is, hogy a "kis cici gáz".

2011. júl. 17. 10:27
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Na, de kérdező -most őszintén!

Nem ugyanez megy a pénisz méret körül is?

Pl neked arról mi a véleményed?

2011. júl. 17. 12:33
 32/34 A kérdező kommentje:
Az a véleményem, hogy az előző páromnak nagyon nagy pénisze volt és sajnos nem igazán tudta használni, alig tudtam Vele elérni az orgazmust. Sokszor volt figyelmetlen, feledkezett el magáról ezzel fájdalmat okozva nekem. A mostani páromnak átlagos van és tökéletes Vele a szex, egyszerűen soha sem tudnám megunni. Tehát én úgy gondolom, hogy nem a méret számít, sokkal inkább az, hogy hogyan használja a "gazdája" a szerszámot. De szerintem erről minden nőnek ez a véleménye.
2011. júl. 17. 12:50
 33/34 anonim ***** válasza:

nem gáz.Csak az mondja ezt hogy gáz aki még gyerek és éretlen.erről ennyit:)

de igazad van én is így látom ezt.

2011. júl. 17. 13:47
 34/34 anonim ***** válasza:

Na most, a véleményem erről, ha nem lenne plasztika, hihetetlen sok kis mellű, "tökéletlen" testű ember lenne, szóval lehet h van ami esztétiusabb, szebb, feltűnöbb, egyebek, de azért annak ára is van. Egészségügyi, anyagi, vmint ha ettől ér vi a másik szemében többet, akkor megette a fene.

Sztem ilyen szempontból h.ülye világot érünk, elég komoly megfelelési versenybe űzika nőket a médiától kezdve, az internet keresztül, az utcai plakátokon át, aminek a fele természetesen nem igaz. Biztos van sok ténxleg valóban csinos nő is("fullos" pl celebek) de ennek már megint a nagyrésze egész nap magával van elfoglalva, ez az életük, emellett áltban modellkednek, ill. tudjuk még mennyi mindennel jár ez(szexuális jellegű dolgokra gondolok).

Na most persze ilyen képpel maguk előtt a sok pasi azt se tudja hol van, és megeszi ezt, vágyja a tökéletest, és neki a kis mell, meg egyebek nem felel meg..:D Gratulálok nekik!:)

Nem teljesen értem az embereket, de akinek nagy, annak nagy, akinek kicsi, annak kicsi, és kész. Ha nincs nagy baj, csupán esztétikai okkokból kifolyólag összeszabdaltatni magát az embernek, műanyagot viseleni, csak mert az jobb, cseréltetni az implantátumot, vagy különböző szövődményeknek, kockázati tényezőkne kitenni magát vkinek, hát nem vmi jó dolog, és az sem vmi jófej dolog, ha vki erre bíztat.

Ha vkinek nem tetszik a mell, fenék, p.unci, olyan dolgok, amiken nem lehet változtatni, illetve egy bizonyos szint után(pl fenék, sport) nem lehet változtatni, azon a személyen is kb 10 mp alatt lehet találni bármi kivetni valót, és szóvá kell tenni. Ha már vki ennyire t.ahó, akkor amit ad, azt kell neki kapnia is. Csak a nők túlságosan alárendelik magukat, és már nem tudják hova legyenek, hogy lehetnének egyre jobbak(plasztika, túlzásba vitt sport, kozmetikai kezelések). Ha ezek után is bármi baja van bárkinek, akkor az egy öntelt p.öcs, és ugyanúgy nem hibátlan.

Félre értés ne essék, nem arra gondolok, h mindenkinek más az ílésvilága, hanem arra, amikor már tetszik vki, és azon személyen kifogásolnak olyan dolgokat, ami egyszerűen nonszensz, ráadásul genetika.

Az eber tegye meg magáért a lehető legtöbbet, és ha ettől független is vki beleköt a kis mellébe mondjuk, nem kell kétségbe esni, vszínűleg ő sem egy görög isten, ezt nyugodtan lehet vele közölni. Az már más, h a férfiak ezt nem veszi fel, mert ők "jól néznek ki", de azért stem nem árt rádöbbenteni, ha nagy az arca.

2011. júl. 17. 18:56
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!