Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » "A válaszolók pedig nyugtatgat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"A válaszolók pedig nyugtatgatják magukat, hogy nem gáz a kis cici. " Ki, mit szól ehhez? :-)

Figyelt kérdés

A fent idézett választ az előbb olvastam egy öntelt és nagyokos férfitól. Amire ezt a választ írtam Neki:

"Senkinek nincs lehetősége kiválasztani, hogy milyen cicit, feneket, puncit ... stb. kapjon, amivel leélhet egy életet, azzal kell élni ami van. Keress rá nyugodtan az oldalon, hány ilyen kérdés van az oldalon, hogy "Mennyire zavar egy férfit az ha a nőnek picik a mellei?" Régen megette a fene az egész kapcsolatot ha a párom gáznak tartaná a melleimet ... :-) Tehát akkor, ezen az alapon az a férfi, akinek nincs orbitális farka az bújjon el, mert a kis farok gáz és szégyenletes? A hozzád hasonló nagyképű, ostoba férfiak miatt van annyi önbizalom hiányos nő, mert megpróbálják elhitetni, hogy az akinek kisebb melle van az már gázos és nem is lehet jó nő. Nekem sincs nagy cicim, eddig komoly párkapcsolatom volt, az előző is hosszú ideig tartott, a mostani pedig már 3 éve tart és soha, egyszer sem zavarta a páromat, hogy kicsi a mellem, legalábbis nekem nem tűnt fel, hogy ne tudna ellenni velük. :-) Tény, hogy egy nagyobb mell mutatósabb, szebb ezt senki nem vitatta. Én is jobban örülnék ha nagyobb melleim lehetnének, mint minden más nő. De az, hogy csak egy nagy mell lehet jó és csak attól lehet egy csaj szexis és kívánatos az egy oltári nagy baromság."

Úgy gondolom, hogy senkinek nem szabad elhinnie, hogy csak azért mert kis mellekkel rendelkezik már nem is lehet csinos, kívánatos nő és szinte már tragikusnak tartom, hogy az ilyen férfiak ostoba megjegyzései miatt van annyi testképzavaros nő a mai világban, hiszen némelyik azt próbálja meg elhitetni a lányokkal, ahogyan azt már idéztem is, hogy a "kis cici gáz".

2011. júl. 17. 10:27
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
nem gáz ha kicsi csak legyen formás,vagy mondjuk pótolhatja egy jó fenék is :D
2011. júl. 17. 10:29
 2/34 anonim ***** válasza:
0%
most ez olyan fontos kerdes?teged mit erdekel masok velemenye errol a hulye bejegyzesedrol?
2011. júl. 17. 10:30
 3/34 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom ... Hogyha egy lány szép arccal rendelkezik, aranyos és okos és emellett az alakja is csinos összességében, akkor szerintem csak azért mert mondjuk nincsenek nagy mellei még tetszik a fiúknak... Nekem nem egy ilyen barátnőm van és nagyon sok fiúnak tetszenek.
2011. júl. 17. 10:31
 4/34 anonim ***** válasza:
88%
mindenkinek vannak sajat velemenyei.vannak normalis emberek akik azt mondjak hogy mind1 hogy mekkora,annak orulj amid van.es vannak a nagyszaju barmok es idiotak akik bolcselkednek hogy a kicsi az nem jo mert... ha tul nagy akkor nem jo mert... stb! errol ennyit
2011. júl. 17. 10:31
 5/34 A kérdező kommentje:
Ezen az oldalon bárki, bármit kérdezhet. Hagy tartsam már fenn magamnak a jogot, hogy arra legyek kíváncsi amire akarok. Ha nem tetszik a kérdésem, esetleg nem tartod fontosnak (nem is a fontossága miatt tettem fel, csupán kíváncsi lettem volna az emberek véleményére) akkor nyugodtan válaszolhatsz más kérdésekre, nem kell itt pazarolnod az idődet. :-)
2011. júl. 17. 10:32
 6/34 anonim ***** válasza:
Nekem is kicsik, de legalább formásak és nem lógnak. Amúgy én megvagyok velük és nem is bánom h nem nagyok. Akinek kell, annak így tetszem. 20L
2011. júl. 17. 10:33
 7/34 anonim ***** válasza:
az mindenki szamara normalis,akinek ep esze van es nem szex manias,hogy ha valakit szeretsz akkor mind1 milyen teste van!
2011. júl. 17. 10:33
 8/34 A kérdező kommentje:
Na látod, kb. ilyen választ vártam. Egyszerűen csak kíváncsiságból tettem fel, szerettem volna látni, hogy hogyan vélekednek az emberek az ilyen megnyilvánulásokról ... :-) És látod, tudtál Te is rá rendes választ adni.
2011. júl. 17. 10:34
 9/34 anonim ***** válasza:
Én jobban szeretem a kis mellet.
2011. júl. 17. 10:36
 10/34 anonim ***** válasza:
Hát, nekem kifejezetten undorító a túl nagy mell. :s Jobban bejön a kicsi/közepes.
2011. júl. 17. 10:39
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!