Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"A válaszolók pedig nyugtatgatják magukat, hogy nem gáz a kis cici. " Ki, mit szól ehhez? :-)
A fent idézett választ az előbb olvastam egy öntelt és nagyokos férfitól. Amire ezt a választ írtam Neki:
"Senkinek nincs lehetősége kiválasztani, hogy milyen cicit, feneket, puncit ... stb. kapjon, amivel leélhet egy életet, azzal kell élni ami van. Keress rá nyugodtan az oldalon, hány ilyen kérdés van az oldalon, hogy "Mennyire zavar egy férfit az ha a nőnek picik a mellei?" Régen megette a fene az egész kapcsolatot ha a párom gáznak tartaná a melleimet ... :-) Tehát akkor, ezen az alapon az a férfi, akinek nincs orbitális farka az bújjon el, mert a kis farok gáz és szégyenletes? A hozzád hasonló nagyképű, ostoba férfiak miatt van annyi önbizalom hiányos nő, mert megpróbálják elhitetni, hogy az akinek kisebb melle van az már gázos és nem is lehet jó nő. Nekem sincs nagy cicim, eddig komoly párkapcsolatom volt, az előző is hosszú ideig tartott, a mostani pedig már 3 éve tart és soha, egyszer sem zavarta a páromat, hogy kicsi a mellem, legalábbis nekem nem tűnt fel, hogy ne tudna ellenni velük. :-) Tény, hogy egy nagyobb mell mutatósabb, szebb ezt senki nem vitatta. Én is jobban örülnék ha nagyobb melleim lehetnének, mint minden más nő. De az, hogy csak egy nagy mell lehet jó és csak attól lehet egy csaj szexis és kívánatos az egy oltári nagy baromság."
Úgy gondolom, hogy senkinek nem szabad elhinnie, hogy csak azért mert kis mellekkel rendelkezik már nem is lehet csinos, kívánatos nő és szinte már tragikusnak tartom, hogy az ilyen férfiak ostoba megjegyzései miatt van annyi testképzavaros nő a mai világban, hiszen némelyik azt próbálja meg elhitetni a lányokkal, ahogyan azt már idéztem is, hogy a "kis cici gáz".
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!