Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » "A válaszolók pedig nyugtatgat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"A válaszolók pedig nyugtatgatják magukat, hogy nem gáz a kis cici. " Ki, mit szól ehhez? :-)

Figyelt kérdés

A fent idézett választ az előbb olvastam egy öntelt és nagyokos férfitól. Amire ezt a választ írtam Neki:

"Senkinek nincs lehetősége kiválasztani, hogy milyen cicit, feneket, puncit ... stb. kapjon, amivel leélhet egy életet, azzal kell élni ami van. Keress rá nyugodtan az oldalon, hány ilyen kérdés van az oldalon, hogy "Mennyire zavar egy férfit az ha a nőnek picik a mellei?" Régen megette a fene az egész kapcsolatot ha a párom gáznak tartaná a melleimet ... :-) Tehát akkor, ezen az alapon az a férfi, akinek nincs orbitális farka az bújjon el, mert a kis farok gáz és szégyenletes? A hozzád hasonló nagyképű, ostoba férfiak miatt van annyi önbizalom hiányos nő, mert megpróbálják elhitetni, hogy az akinek kisebb melle van az már gázos és nem is lehet jó nő. Nekem sincs nagy cicim, eddig komoly párkapcsolatom volt, az előző is hosszú ideig tartott, a mostani pedig már 3 éve tart és soha, egyszer sem zavarta a páromat, hogy kicsi a mellem, legalábbis nekem nem tűnt fel, hogy ne tudna ellenni velük. :-) Tény, hogy egy nagyobb mell mutatósabb, szebb ezt senki nem vitatta. Én is jobban örülnék ha nagyobb melleim lehetnének, mint minden más nő. De az, hogy csak egy nagy mell lehet jó és csak attól lehet egy csaj szexis és kívánatos az egy oltári nagy baromság."

Úgy gondolom, hogy senkinek nem szabad elhinnie, hogy csak azért mert kis mellekkel rendelkezik már nem is lehet csinos, kívánatos nő és szinte már tragikusnak tartom, hogy az ilyen férfiak ostoba megjegyzései miatt van annyi testképzavaros nő a mai világban, hiszen némelyik azt próbálja meg elhitetni a lányokkal, ahogyan azt már idéztem is, hogy a "kis cici gáz".

2011. júl. 17. 10:27
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
barátnőmnek is kis mellei vannak de én úgy szeretem ahogy van és kész:)
2011. júl. 17. 10:41
 12/34 anonim ***** válasza:
Már megint ízlésekről megy a vita. Nincs általános válasz arra, hogy szép-e a túl kicsi, vagy túl nagy mell. Nekem például az utóbbi tetszik jobban, de ismerek olyanokat akik kifejezetten a kis mellre buknak.
2011. júl. 17. 10:42
 13/34 anonim ***** válasza:
én a nagyot szeretem, persze nekem nem gáz, hogy kcisi 22F
2011. júl. 17. 10:43
 14/34 anonim ***** válasza:
0%

Jaj de kis aranyos vagy a kis melleiddel:)

Egyebkent nem tudom mit jatszod a hulyet, itt nem csak a ferfiak gerjesztik a feszultseget, hanem a nok, sokkal inkabb ok.

De folosleges errol beszelni is, a kis melleiddel nincs eleg tapasztalatod, szal ugy se ertened meg..

15/34 anonim ***** válasza:
6%
magyarul deszka.
 16/34 A kérdező kommentje:
Persze, én ezzel tisztában is vagyok, hogy van akinek a kicsi, míg van akinek a nagy(obb) mellek jönnek be. De én inkább arra szerettem volna rávilágítani, hogy azt kifejezni, hogy a kis mell gázos. Mintha szégyellnie kellene az embernek ... Nagyon sok nő nem is érzi magát valóban nőiesnek csak mert kicsik a mellei és én mindig nagyon sajnáltam emiatt őket és ha még ilyeneket is olvasnak hozzá amit ugye fent említettem... Nem szép dolog ez. Én úgy gondolom soha nem a méretek a mérvadóak ...
2011. júl. 17. 10:45
 17/34 anonim ***** válasza:
@10:43(mindkettő) - ti se vagytok trollom!x)
2011. júl. 17. 10:46
 18/34 anonim ***** válasza:
27%

Lehet ezt csűrni csavarni-meg felháborodni de a külső határozza meg a vonzalmat és kész.

Tök felesleges ezt részekre bontani mert összességébe számít a hatás. Lehet valakinek hatalmas melle ha mellé dagadt és ronda. Ugyanúgy ha valakinek kis melle van azt is javíthatja illetve ronthatja a többi tulajdonságával, vagy figyelmen kívül is hagyhatja, úgyis látszik valakin ha nem elégedett magával a legfontosabb az önértékelés.

Másik részről meg. A nők maguk közt is gáznak tartják a kis mellet, beszélnek róla, panaszkodnak, vagy felvágnak azzal ha nagy van. Akkor hol itt a probléma?

19/34 anonim ***** válasza:

Azért a "gáz", és a "nekem nem tetszik" között van egy kis különbség. Az előbbi azt sugallja, hogy fogyatékos, a második pedig azt, hogy itt van egy ember, akinek nem tetszik, de kit érdekel?!

De igazából nem baj, ha valaki azt mondja, hogy szerinte "gáz", mert legalább tudjuk, hogy az illetőnek pedig vagy bizonyos testrésze picike, és/vagy az iq-ja picike... Primitív hímekkel meg nem kell törődni.

20/34 anonim ***** válasza:
Én meg írni nem tudok... XD[Előző]
2011. júl. 17. 10:47
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!