Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szerettek "ribanckodni"?
Figyelt kérdés
Én imádom, ha egy csaj ribanckodik. Mindig jól megadnám neki, ami kell :)) Kort is légyszi! köszi a válaszokat előre is !2011. júl. 16. 16:58
31/54 anonim válasza:
na a 17 éves vagyok.
igen lehet 15-16 évesen kicsit korai, de így kicsit megkomolyodtam 17 éves koromra... és most már nem félek egy hosszabb kapcsolattól, úgymond kiéltem magam :) meg inkább akkor b.asszanak át, minthogy 18-20 évesen legyek olyan hülye, hogy átb.aszhatnak.. gondolom érted hogy értem :)
32/54 anonim válasza:
értem én, de itt senki sem b@sz át senkit, vagyis egy pasi biztos nem, nem olyan okosak ők, mint ahogy azt gondolják magukról:P
33/54 A kérdező kommentje:
17 éves: Van barátod ?
2011. júl. 16. 18:19
34/54 anonim válasza:
Nem:S
Nő vagyok, nem csaj és lány. Nem ribanckodni szeretek, hanem vadászni.
35/54 A kérdező kommentje:
Előző: hány éves vagy ?
2011. júl. 16. 18:24
37/54 anonim válasza:
ma 17:10 -el értek egyet, ő szépen megmondta.
38/54 A kérdező kommentje:
ajjaj, az egy elég tág intervallum :) pontosabb választ nem kapok ? :DD
2011. júl. 16. 18:30
39/54 anonim válasza:
Egyébként az én hozzászólásom is kb. ennyit jelentett. Akit szeretnék csak annak akarok tetszeni, nem kell ahhoz közönségesnek és ribancnak lenni, hogy felhívd magadra a figyelmet. Ha kulturált, olvasott ember vagy, aki képes mosolyogni és van humora, akkor már nyertél a normális nőknél és az ilyen nők is nyertek a férfiaknál.
40/54 A kérdező kommentje:
én normális férfi vagyok, de nekem bejön, ha egy nő, kicsit többet tesz, mint mosolyog, ha bejövök neki :)
2011. júl. 16. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!