Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szerettek "ribanckodni"?
Figyelt kérdés
Én imádom, ha egy csaj ribanckodik. Mindig jól megadnám neki, ami kell :)) Kort is légyszi! köszi a válaszokat előre is !2011. júl. 16. 16:58
21/54 A kérdező kommentje:
Akkor mind1 :)
2011. júl. 16. 17:33
22/54 A kérdező kommentje:
S van olyan akinek nincs ?
2011. júl. 16. 17:33
23/54 anonim válasza:
nekem nincs(2. vagyok)de ez nem társkereső
25/54 anonim válasza:
Pedig olyan sok helyen ismerkedhetne a kérdező... Miért pont itt? Neten mindenki más arcát mutatja, mint élőben. Élőben biztosabb. Menj el bulizni, szombat van.
26/54 A kérdező kommentje:
második : dobj egy privit (én nem tudok), akarok veled dumálni vmről :)
2011. júl. 16. 17:35
27/54 A kérdező kommentje:
Sztem csak azok mutatják más arcukat, akik nem merik felvállalni az igazit. De aki felmeri vállalni, annak neten sincs miért mást mutatnia. Sztem legalábbis.
2011. júl. 16. 17:37
28/54 A kérdező kommentje:
Am azért jobb itt ismerkedni, mint netes társkeresőn, mert itt normális fiúk és lányok is olvassák a fórumot, míg a netes társkeresőt általában olyanok használják, akiknek élőben vmiért nem meg az ismerkedés...
2011. júl. 16. 17:38
29/54 anonim válasza:
Nekem volt egy olyan alkalom, amikor részegen smároltam egy ismerőssel, azóta inkább alkalmi kapcsolatokat szeretnék és nem rendes párkapcsolatot :)
30/54 A kérdező kommentje:
Előző: lány vagy ? És hány éves ?
2011. júl. 16. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!