Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szerettek "ribanckodni"?
Figyelt kérdés
Én imádom, ha egy csaj ribanckodik. Mindig jól megadnám neki, ami kell :)) Kort is légyszi! köszi a válaszokat előre is !2011. júl. 16. 16:58
11/54 anonim válasza:
Én nem szoktam ribanckodni, akit meg akarok kapni, az előtt szoktam szexi lenni, de nem ribanc. Remélem érzed a különbséget a kettő között.
12/54 anonim válasza:
Nem tudom te mit tartasz ribanckodásnak, de én szeretek buliba smárolni/kavarni pasikkal. 15 évesnek ez nem való, jó ez így 18 éves embereknek és egyetemistáknak ;)
13/54 anonim válasza:
2. vagyok
én egyszer játszadoztam egy sráccal,mély dekoltázs volt rajtam, meg feszülős nadrág és mikor pucsítottam kilátszottam a bugyim is, neki véletlen lecsúszott a slicce, és kikandikált állva a pénisze végén nedvesen:)
persze,jól esett hogy megkívánt,és látszott a szemén hogy nagyon akarja
akkor 16 voltam:)
14/54 anonim válasza:
Én utálok. Túl "olcsónak" érezném magam tőle, én ahhoz túl büszke vagyok. :$
18/L
15/54 A kérdező kommentje:
jajj, pedig ha tudnátok, hogy mennyire vadító :)
2011. júl. 16. 17:22
16/54 anonim válasza:
uccso előtti vagyok
fiúknak eszméletlen bejön ha kicsit játszunk velük:)
pl: egy kicsit mell ki, fenék ki...és majd le támad:D
17/54 anonim válasza:
ha így gondolod, ne csodálkozz, ha 10-20 év múlva minden csaj kihasznál, mert csak szexet akarsz. :)
18/L
18/54 A kérdező kommentje:
Utolsó: van barátod ?
2011. júl. 16. 17:26
20/54 anonim válasza:
A kérdezőnek írtam. És van barátom, mért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!