Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a lányok arab és néger srácokért vannak oda? 23/F

Figyelt kérdés

Eszméletlenül idegesit ez engem ...

Volt bnöm barátnői néger mániásak ("hozzá se nyúlnék egy fehér sráchoz") szöveget elnyomtak már STB.

Csúnya vagy nem csúnya ilyet mondani DE Szó szerint rühellem már az ilyen lányokat és a négereket is akik nem a saját fajtájukhoz mennek (Ez egyéni véleményem)

Eddig nem voltam ilyen DE azután hogy egy hosszu kapcsolat nak végeszakadt és egy hétre rá a volt bnöm már egy jamaikai négerrel találkozgat .

valószinüleg velem van baj, Ez a normális itt, mert eddig nemvoltam ilyen de testközelből is megtapasztaltam ezt mert állandóan azokról álmodozott és nekem nem este valami túl jól.

Elég szépen fogalmaztam ezt a szöveget mert nemfogok ge.i lenni és nem irok "rasszista" szövegeket erre a témára pedig keményen érlelődik ez bennem.

csak érdekelne hogy miért van ez és ha csak 1x de tényleg minimálisan is ránéztem pl egy ázsiai "csinosabb" lányra (semmit se akartam tőlle) akkor kaptam az ivet hogy pff " hogynéznek ki ezek" de én meg hallgassam az ellenkezőjét.

velem van a baj? vagy mennyek XYZ országba és nyomjam igy én is?

csak érdekel hogy más srácot is zavar ez . mert ha nem akkor én belátom hogy én vagyok a gyökér.

és ezt azért irom le mert nem 1-1 lány van igy ezzel hanem kb a 90% erről álmodozik.

2011. júl. 16. 01:06
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

a nagy f@rok miatt kell nekik csak,de aztán ha netán véletlenül valamelyiknek 25 van,akkor meglepődnek,mert szétreped mindenük majd...dehát,biztos izgalmas lehet...:)

19.f

2011. júl. 16. 09:50
 22/35 harisnyababee ***** válasza:
100%
Hát én semmi pénzért nem lennék se négerrel, se arabbal, se ázsiaival. A négereket nem tartom se szexinek, a nagy farkuk(ha igaz egyáltalán) is hidegen hagy. Igazábol meg első ránézésre minden négerben egy majmot látok! Szal még ha fizetnének se kellene. És van még 2-3 barátnőm, aki szintén hasonlókat gondol róluk.
2011. júl. 16. 10:43
 23/35 anonim ***** válasza:

Kérdésedre nagyon egyszerű a vűálasz:

1. A lányok a nagy faszt szeretik ígyhát fikuszokkal jönnek össze.

2. A lányok az pénzt szeretik, ezért arabokkal jönnek össze (lásd dubai példa).

A fehéreknek az a szerencse, hogy nincs arabnéger, ha ez megtörténne nekünk befellegzett.

2011. júl. 16. 11:45
 24/35 anonim ***** válasza:
* a pénzt...
2011. júl. 16. 11:46
 25/35 anonim ***** válasza:

En egy ideig eltem egy kulfoldi vilagvarosban eleg sok szinesboru (es mas) bevandorlo kozott.

Azt tapasztaltam, hogy nagyon sok kierkezo magyar es lengyel lany tenyleg rakattan a negerekre, nem tudom, miert, szerintem a kivancsisag hajtja oket leginkabb. Viszont azt is eszrevettem, hogy nagyon kevesen elnek tartos, komoly parkapcsolatban neger fiukkal, alig-alig lattam ilyen "vegyes" parokat az utcan...

Hogy egy szemelyes elmenyt is hozzategyek: ismerkedtem, talalkozgattam kint egy magyar lannyal, akivel egesz jol elvoltunk, viszont o mindig erosen hangoztatta, hogy milyen aranyosak, cukik, helyesek, edesek a neger sracok. Na, ennek az lett az eredmenye, hogy nem mertem vele osszejonni, mert gondoltam, azt ugysem tudom megadni neki, mint a neger fiuk (amugy is gatlasos tipus vagyok) es inkabb hagytam az egeszet, pedig egyertelmuen tetszettem neki, lett volna eselyem...

2011. júl. 16. 12:14
 26/35 anonim ***** válasza:

Na íjjáó, átment a topik rasszistába. Fújoljunk, mert attól jobb lesz... -.-

Az embert nem a bőrszíne teszi, hanem hogy milyen ember, hogy viselkedik, mit tesz le az asztalra.

A feketék között is sok orvos, jogász, író, színész, tanár, tudós, politikus van, bár tény és való, hogy nem Magyarországon. De csak azért mert más a bőre színe mint akár nekem, akár a válaszadóknak, nem lesznek kevesebbek.

Az arabokkal szintén semmi különösebb bajom nincs, de biztos nem jönnék össze egyel, a kulturális különbségek miatt, ahogy nem jönnék össze egy erősen vallásos (legyen az bármelyik) fehér férfival sem.

Szintén érthetetlen számomra, ha valami ilyesmi divattá válik. Ha tényleg bejön egy csajnak, egészségére, ha nem akkor meg úgy a jó. Szerintem.

2011. júl. 16. 14:36
 27/35 anonim ***** válasza:
Szerintem csak azért tetszik nekik, mert ilyent Magyarországon nem gyakran látni, vagyis inkább nem ez a jellemző. De amúgy nekem sem tetszenek a feketék, az arabok külsőre még talán, mert jobban hasonlítanak az európaiakra, az ázsiaiak meg a legkevésbé tetszenek.
2011. júl. 16. 15:14
 28/35 anonim ***** válasza:
Gombos Edinát kérdezd...
2011. júl. 16. 15:21
 29/35 anonim ***** válasza:

"A fehéreknek az a szerencse, hogy nincs arabnéger, ha ez megtörténne nekünk befellegzett."

Sajnos van. A Szaharától délre sok arab néger él, de szerencsére csórók.

2011. júl. 16. 17:35
 30/35 anonim ***** válasza:
76%

„Na íjjáó, átment a topik rasszistába. Fújoljunk, mert attól jobb lesz... -.-„

Akkor lennénk rasszisták, ha azt írnánk, hogy fehér emberként felsőbb rendűek vagyunk, és aki néger, vagy arab az öröklötten alacsonyabb rendű.

Az, hogy az arabok és négerek döntő többsége erőszaktevő, agresszív, drogos, gyilkos állat, nem rasszizmus, hanem a tények felsorolása.

„A feketék között is sok orvos, jogász, író, színész, tanár, tudós, politikus van, bár tény és való, hogy nem Magyarországon.”

Ha így folytatódik a beáramlásuk Európába, akkor sajnos nálunk is lesznek. Igen valóban sok jogász, orvos, író stb. néger van. Csakhogy kivétel nélkül Amerikában és nem Afrikában, ahonnan származnak. És miért lettek ilyenek? Mert fehérek által irányított országban élhetnek és tanulhatnak és nem Afrikában, ahol lemaradtak pár ezer évet a fejlődés szintjén.

Néhány kivételes eset pedig még nem feledteti el azt a tényt, hogy nagyrészük nem akar beilleszkedni egy normális társadalomba.

2011. júl. 16. 17:41
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!