Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a lányok arab és néger srácokért vannak oda? 23/F
Eszméletlenül idegesit ez engem ...
Volt bnöm barátnői néger mániásak ("hozzá se nyúlnék egy fehér sráchoz") szöveget elnyomtak már STB.
Csúnya vagy nem csúnya ilyet mondani DE Szó szerint rühellem már az ilyen lányokat és a négereket is akik nem a saját fajtájukhoz mennek (Ez egyéni véleményem)
Eddig nem voltam ilyen DE azután hogy egy hosszu kapcsolat nak végeszakadt és egy hétre rá a volt bnöm már egy jamaikai négerrel találkozgat .
valószinüleg velem van baj, Ez a normális itt, mert eddig nemvoltam ilyen de testközelből is megtapasztaltam ezt mert állandóan azokról álmodozott és nekem nem este valami túl jól.
Elég szépen fogalmaztam ezt a szöveget mert nemfogok ge.i lenni és nem irok "rasszista" szövegeket erre a témára pedig keményen érlelődik ez bennem.
csak érdekelne hogy miért van ez és ha csak 1x de tényleg minimálisan is ránéztem pl egy ázsiai "csinosabb" lányra (semmit se akartam tőlle) akkor kaptam az ivet hogy pff " hogynéznek ki ezek" de én meg hallgassam az ellenkezőjét.
velem van a baj? vagy mennyek XYZ országba és nyomjam igy én is?
csak érdekel hogy más srácot is zavar ez . mert ha nem akkor én belátom hogy én vagyok a gyökér.
és ezt azért irom le mert nem 1-1 lány van igy ezzel hanem kb a 90% erről álmodozik.
Értem akkor Én vagyok hülye vagy nemtudom :)
holnap lepacsizok 3 négerrel akkor.
holnap lepacsizok 3 négerrel aztmondja :D
de amúgy ez tényleg ígyvan lent vagyok multkor dokkbeachen és a csajok a néger faszikra buktak, ott táncolnék egyel egy néger meg lenyulja hát bzmeg öcsém ilyet mondom :D szóval én se bírom őket, meg ráadásul a sötétben kva nagy előnyük van a bujocskában szóval nem igazságos az egész..
Ezt már én is tapasztaltam ;)
Volt barátnőm unokatesója, meg a barátnői odavannak a négerekért... állandóan azt hallgattam anno, hogy fúúú, de szexi ez a néger pasi, meg aztaaaa, de kívánatos az a néger pasi... nem vágom. Talán csak a (vélt) nagy bré miatt... már bocs, tisztelet a kivételnek, nem tudok igazán másra gondolni... -.-"
22/F
"meg ráadásul a sötétben kva nagy előnyük van a bujocskában szóval nem igazságos az egész.."
:DDD hülye xD
Nekem egyáltalán nem jönnek be. Én is a saját fajtámhoz vonzódom,el sem tudnám képzelni hogy egy négerrel vagy arabbal legyek. Még belegondolni is rossz hogy ha esetleg terhes lennék tőle születne egy kis fekete gyerekem...
Szerintem négerekről azért álmodoznak mert álítólag XXXL-es méretekkel rendelkeznek. Írta az egyik válaszoló hogy férfiasabbak,hát szerintem nem így van,én nem látok bennük semmi férfiasat.
Én nemvagyok féltékeny nem ezért mondtam :) a nagy "farok" al sincs gond meg azzal sem hogy nemtalálok lányt magamnak 2 nap alatt 3 lánnyal voltam szóval még ez a szakitásos mulatság se zavar :) és azért irok ilyen kulturáltan mert érdekel a téma DE őszintén + az hogy én mit gondolok nem érdekel senkit. :) egy fekete nekeveredjen egy fehér lánnyal és a LÁNY állja már meg , és tudja már hogy hova tartozik és 1 biztos :)
ha a lány ilyen , ilyet csinál , igy nyomja :) Énis benyomok egy olyan szöveget hogy BOCS néger után bottal se piszkállak meg
nekem majdnem mindegy. csak a cigány pasikhoz nem nyúlnék. és az arab de vonz. :S egy négerrel nem lenne bajom, de nem ez alapján választok meg különösebben nem is jönnek be. nem fogok jobban megnézni egy srácot mert fekete
17/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!