Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a lányok arab és néger srácokért vannak oda? 23/F
Eszméletlenül idegesit ez engem ...
Volt bnöm barátnői néger mániásak ("hozzá se nyúlnék egy fehér sráchoz") szöveget elnyomtak már STB.
Csúnya vagy nem csúnya ilyet mondani DE Szó szerint rühellem már az ilyen lányokat és a négereket is akik nem a saját fajtájukhoz mennek (Ez egyéni véleményem)
Eddig nem voltam ilyen DE azután hogy egy hosszu kapcsolat nak végeszakadt és egy hétre rá a volt bnöm már egy jamaikai négerrel találkozgat .
valószinüleg velem van baj, Ez a normális itt, mert eddig nemvoltam ilyen de testközelből is megtapasztaltam ezt mert állandóan azokról álmodozott és nekem nem este valami túl jól.
Elég szépen fogalmaztam ezt a szöveget mert nemfogok ge.i lenni és nem irok "rasszista" szövegeket erre a témára pedig keményen érlelődik ez bennem.
csak érdekelne hogy miért van ez és ha csak 1x de tényleg minimálisan is ránéztem pl egy ázsiai "csinosabb" lányra (semmit se akartam tőlle) akkor kaptam az ivet hogy pff " hogynéznek ki ezek" de én meg hallgassam az ellenkezőjét.
velem van a baj? vagy mennyek XYZ országba és nyomjam igy én is?
csak érdekel hogy más srácot is zavar ez . mert ha nem akkor én belátom hogy én vagyok a gyökér.
és ezt azért irom le mert nem 1-1 lány van igy ezzel hanem kb a 90% erről álmodozik.
ma 01:21
erre visszatérve terhesség :)
pár lánnyal volt kapcsolatom és nem kevés már gyereket csináltatott velük úgy hogy még 1 nyelvet se beszélnek :)
Inkább a csajokra legyél kiakadva, ne azokra a pasikra akik kvázi nem tehetnek arról hogy milyen a bőrük, te se tehetsz róla, hogy fehér vagy.
Én nem hiszem, hogy a fehér nők 90%-a a négerekre, vagy a sötétebb bőrűekre bukik. Ha így lenne, már az emberiség nagyja félvér kellene, hogy legyen.
Mondjuk az is igaz, nekem meg az északi pasik jönnek be, azoknak nem csak a bőre, de a szeme meg a haja is világos :D Ha igaz amit mondasz, akkor nem sok konkurensem akad a velem tartó 10%-ban, akkor viszont nem értem, mért nem lógnak rajtam fürtökben a hoppon maradt fehér lányokat kedvelő pasik. :P
Ez nem igy van :) ha észrevetted volna ez egy Mostani divat lett :)
Szarul hangzik vagy nem DE "minnél sötétebb annál jobb" és Tisztelet a kivétel DE SOk ilyen lány is van hogy tökmind 1 hogy ki csak néger legyen.
ez egy 3-5 éves mulatság és divat ami most végigsöpör itt
01:21-es vagyok
A terhességről:Nem úgy gondoltam hogy rögtön terhes lennék tőle,hanam ha hosszabb kapcsolatba bonyolódnék vele,beleszeretnék és így jönne a gyerek,vagy ha véletlen teherbe esnék (vannak véletlenek).
Én még nem hallottam erről az "új divatról" amit írtál, ismerek jópár csajt de egyiktől se hallottam még hogy neki fekete pasi kéne. Szerintem ez csak a divatot követő "divatmajom csajokra" jellemző és az ő körükben van ez a 90%-os fekete pasis álmodozás.
Azért, mert az elfajzott degenerált liberális állatok szerint az a menő, aki b.zi, pedofil, vagy niggerrel jön össze.
Mégis mivel lennének jobbak a négerek mint mi? Mit adtak az emberiségnek? Még most is primitív ősember szinten élnek. A k.rva kereket sem ismerik, minden szart a fejükön hurcolnak.
„Volt bnöm barátnői néger mániásak ("hozzá se nyúlnék egy fehér sráchoz") szöveget elnyomtak már STB.”
Mégis hogy mondhat ilyet valaki fehér létére. A fajtája szégyenei az ilyen hülye proli luvnyák. Szóba sem állnék olyan csajjal, akinek niggerrel volt dolga.
„Rohadt férfiasak, az az igazság:)”
Szóval az nagyon férfias, hogy ide pofátlankodnak Európába, aztán bűnöznek és gyilkolnak. Ha ez szóvá merjük tenni, akkor persze mi vagyunk a rasszisták. Tényleg férfias, hogy szándékosan megfertőznek AIDS-szel, vagy halálra késelnek, mert elfogyott a drog pénzük.
Remélem hamarosan összeakadsz az imádott négerjeiddel.
Már nem kell sok és az embereknél végleg elszakad a cérna és akkor az ilyen nigger imádó hülye p.csák is mennek a levesbe.
lehetséges :) csak ez PICIT zavar ... tudod nemmehetek oda minden lányhoz és megkérdezem hogy " Voltál már Négerrel? "
kemény lenne és paraszt is lennék DE ahogy a "diszpics.k" ezt csinálják Úgy nyugodt szivvel énis megtehetném.
És azért mondom mert hála az istennek de eszméletlenül jönnek a lányok és ha kapcsolatól nemlehet szó akkor simán egy futókapcsolatba is belemegy az aki megpuhitok.
Szóval valóban nem irigység miatt kérdeztem hanem csak irritál ha egy hófehér lányt látok egy fekete sráccal és azért nem irom forditva mert olyat én KB még nem is láttam .
ha egy fekete megy egy fekete lánnyal még aztmondom magamban hogy NA ez igen a kutyát se zavarja az engem meg főleg csak ez a fekete - fehér akciózás
01:51 Túl sok filmet néztél drágám. És elég tudatlan vagy. Te most tényleg azona szinten állsz, hogy szerintem minden néger AIDS-es, és bűnöző stb? Mert akkor te ultra nyomorék vagy. Attól, h te nem vagy férfias, attól ők még azok, jobb ha belátod. És alányoknak nem olyan degenerált f@sz kell, mint te vagy. Ahogy itt megnyílvánulsz, ezerszer veszélyesebb és lúzerebb vagy, mint akármelyik néger. Nem csodálkoznék ha csak spontán leállnál vkivel verekedni, csak, hogy neked legyen igazad.
Csak azért is, nézegesd, hátha rájösz miben jobb, mint te vagy: [link]
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!