Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, 16 éves. Ő még szűz, és soha nem is volt orgazmusa. Eddig csak petting volt, rá voltunk hangolódva meg minden, de ő nem tudott elmenni, pedig majd egy órát foglalkoztam vele... mi lehet az oka? Mit lehetne tenni? Kommunikáció van, szóval mindig kérdezem, meg mondja is hogy hogy jobb, hogy nem, de így sem megy...2011. júl. 15. 22:02
11/16 A kérdező kommentje:
Köszi a választ utolsó, remélem Ő is hasonlóan érez... és neked hogy sikerült elmenned először?
2011. júl. 15. 22:26
12/16 anonim válasza:
Vannak nehéz esetek! Én a barátnőmnél majdnem 3 év alatt értem el, hogy legyen orgazmusa. Azóta pedig már rengetegszer volt neki. A titok csak annyi, hogy egy kicsit agresszívabbnak kell lennem. :D De azért te ne fejeld le a nődet :)
13/16 anonim válasza:
Fiatalok vagytok még, ráértek, a Peti(ng) pontosan elég! :D ;) De ha úgy érzitek, itt van az idő, nyugodtan. Én 15 évesen vesztettem el, és aidses lettem tőle, továbbá nemiszerven jelentkező herpeszem is lett, úgyhogy nem ajánlom. Bár viszonylag túl tettem magam rajta, hogy sosem lehhet gyerekem és nem élhetek normális életet. Azóta azzal szórakozom, hogy szűzlányoknak adom át a csodás képességeim! ;)
14/16 anonim válasza:
utolsó, te áálladék!
amúgy hogy-hogy csak 15 éves korodban.
15/16 anonim válasza:
nekem volt egxy lámy akivel egyik délután egy osztálytársammal hazamentünk délután és együtt voltunk.
de ha beteg vagy szerintem védekeznetek kellene.
16/16 A kérdező kommentje:
Nincsbetegségem, mivel én is szűz vagyok, és csak petting van.
2011. júl. 17. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!