Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a teendő ilyen esetben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő ilyen esetben?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, 16 éves. Ő még szűz, és soha nem is volt orgazmusa. Eddig csak petting volt, rá voltunk hangolódva meg minden, de ő nem tudott elmenni, pedig majd egy órát foglalkoztam vele... mi lehet az oka? Mit lehetne tenni? Kommunikáció van, szóval mindig kérdezem, meg mondja is hogy hogy jobb, hogy nem, de így sem megy...
2011. júl. 15. 22:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Gyakorlás. Nagyon ritka az olyan, akinek első együttlétkor orgazmusa van.
2011. júl. 15. 22:13
 2/16 PerverzcsajXD ***** válasza:
0%
Szerintem feküdj le vele..Ha jó vagy az ágyba tuti hogy elélvez..
2011. júl. 15. 22:14
 3/16 anonim ***** válasza:

Kérdés, h mióta vagytok együtt, ergo mennyire mély a kapcsolatotok... meg kellene kérdezni tőle, h magának csinálta-e már, (valószínűleg igen, csak sztem a kapcsolat "mélységétől", a bizalomtól függ, h bevallja-e) és ha igen, el tudott-e menni. Ha igen, akkor nincsen gond, veled is sikerülni fog, csak idő kell neki. Nem tudom, te mennyi idős vagy, de tanácsként: ne próbáld ujjazni, attól valószínűleg megijed. Ne nyúlj rögtön a lába közé, izgasd fel "alaposan" előtte, amíg el nem kezdi emelgetni a csípőjét, vagy vezetni a kezed. (tudod, nyakak, mellek, mellbimbók, comb belső oldala, egy-egy apró érintés bugyin keresztül... húzd az agyát! :P :)) Amikor már azt látod, hogy nagyon "nem bírja", csak akkor vesd be magad! :)

Remélem, tudtam segíteni.

2011. júl. 15. 22:15
 4/16 A kérdező kommentje:
Értem. Csak rossz hogy én elmegyek ő meg nem... :s Vagy ha esetleg van itt olyan lány, akinek nem sikerült olyan hamar, úgy is élvezte a dolgot amíg nem volt orgazmusa?
2011. júl. 15. 22:15
 5/16 A kérdező kommentje:
Utolsó ez mind megvolt előtte. És nem nyúlt magához még soha(őszinték vagyunk egymással úgyh elhiszem) és soha nem volt orgazmusa.
2011. júl. 15. 22:16
 6/16 anonim ***** válasza:

Na várj... te elmész, ő meg nem... akkor már nem szűz? Vagy csak máshogy oldottátok meg? ;)

Csak mert a "dugástól" tuti, h nem fog elmenni... egy jó ideig.

2011. júl. 15. 22:18
 7/16 anonim ***** válasza:
Hát... én úgy gondolom, hogy egy nőnek (lánynak) meg kell ismernie a saját testét, reakcióit, stb... tudom, hogy hülyén hangzana, ha ezt mondanád neki, de szerintem maszturbálnia kellene... hiszen hogy várná el mástól, hogy örömet okozzon neki, ha ő sem tudja, hogyan kell...
2011. júl. 15. 22:20
 8/16 A kérdező kommentje:
Írtam, ez csak petting.
2011. júl. 15. 22:20
 9/16 A kérdező kommentje:
Utolsó... hát igen, én is így gondolom, de ilyet nem mondhatok mégsem :D
2011. júl. 15. 22:23
 10/16 anonim ***** válasza:
Nekem sem ment az elélvezés, és ne higgy a hülyéknek, akik azt mondják " ha jó vagy az ágyban elélvez"! Én attól, hogy orgazmusom nem volt élveztem, hogy a barátom foglalkozott velem.
2011. júl. 15. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!