Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő ilyen esetben?
Kérdés, h mióta vagytok együtt, ergo mennyire mély a kapcsolatotok... meg kellene kérdezni tőle, h magának csinálta-e már, (valószínűleg igen, csak sztem a kapcsolat "mélységétől", a bizalomtól függ, h bevallja-e) és ha igen, el tudott-e menni. Ha igen, akkor nincsen gond, veled is sikerülni fog, csak idő kell neki. Nem tudom, te mennyi idős vagy, de tanácsként: ne próbáld ujjazni, attól valószínűleg megijed. Ne nyúlj rögtön a lába közé, izgasd fel "alaposan" előtte, amíg el nem kezdi emelgetni a csípőjét, vagy vezetni a kezed. (tudod, nyakak, mellek, mellbimbók, comb belső oldala, egy-egy apró érintés bugyin keresztül... húzd az agyát! :P :)) Amikor már azt látod, hogy nagyon "nem bírja", csak akkor vesd be magad! :)
Remélem, tudtam segíteni.
Na várj... te elmész, ő meg nem... akkor már nem szűz? Vagy csak máshogy oldottátok meg? ;)
Csak mert a "dugástól" tuti, h nem fog elmenni... egy jó ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!