Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi aza zöld ami kifolyt neki?
Az epe közömbös vegyhatásu, csak ha az epehólyagban időzött, nyer alkalikus reakciót. Fajsulya 1026-1032; a párolt viz fajsulyát 1000-nek véve. Szine az ember és husevő állatok frissen elválasztott epéjének vörös vagy sárga-barna; a növényevőké, a nyul-, juh-, liba stb. állatoké világos vagy piszkoszöld szinü, közbül áll a marhaepe barnazöld szine. Az epehólyagban hosszasabban időzött emberepe egyébiránt szintén zöldesbarna szinü.
Nyugodtan lehet az sárga is, láttam már párszor, szokásom epét hányni, de nem beb*szás miatt :D
Nem, az epének semmi köze ahhoz, ami veletek történt. Ez fertőzés,nemi betegség. Nyugi,nem lesz komoly baj,de kezelni kell.
Az epe két helyen tud ürülni. Szájüregen keresztül és végbélnyíláson keresztül. Hidd el nekem, a szexhez semmi köze nincs.
Bocs, de nekem az jutott eszembe, hogy Ripley hadnagyot hanyagolni kéne, ha megjött neki :-)
De ezek szerint saválló vagy, örülj neki :D
A hüvelyi folyás (fluor) gombás fertőzés tünetei
A fokozott váladéktermelés kellemetlen nedvességérzetként válik észlelhetővé. A váladék színe sárgás, zöld, szükés, világosbarna és akár véres is, nem ritkán kellemetlen szagú is. [link]
Szóval elég nagy a valószinüsége, hogy ez bizony gombás fertőzés. Dsy
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!