Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi aza zöld ami kifolyt neki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi aza zöld ami kifolyt neki?

Figyelt kérdés
barátnömmel szeretkeztem,mikor elélveztünk egyszerre és utána kihuztam a farkam,észrevettem,hogy a makkon valami zöld sűrű folyadék van.most ez belölem jött vagy belöle?nem védekeztem,több százszor szexeltünk már soha nem volt ien.mi lehet a gond?nagy baj van?normális valaszokat kérek
2011. júl. 15. 20:19
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
70%

Az epe közömbös vegyhatásu, csak ha az epehólyagban időzött, nyer alkalikus reakciót. Fajsulya 1026-1032; a párolt viz fajsulyát 1000-nek véve. Szine az ember és husevő állatok frissen elválasztott epéjének vörös vagy sárga-barna; a növényevőké, a nyul-, juh-, liba stb. állatoké világos vagy piszkoszöld szinü, közbül áll a marhaepe barnazöld szine. Az epehólyagban hosszasabban időzött emberepe egyébiránt szintén zöldesbarna szinü.

Nyugodtan lehet az sárga is, láttam már párszor, szokásom epét hányni, de nem beb*szás miatt :D

2011. júl. 15. 22:08
 22/31 A kérdező kommentje:
jó bnöm vega leget ezert zöld?vagy is az epélye :D :)
2011. júl. 15. 22:17
 23/31 anonim ***** válasza:

Nem, az epének semmi köze ahhoz, ami veletek történt. Ez fertőzés,nemi betegség. Nyugi,nem lesz komoly baj,de kezelni kell.

Az epe két helyen tud ürülni. Szájüregen keresztül és végbélnyíláson keresztül. Hidd el nekem, a szexhez semmi köze nincs.

2011. júl. 15. 22:18
 24/31 anonim ***** válasza:
Érdekes a leírás, de volt szerencsém emberi epehólyagot (tele epével) látni anatómián, és mindig zöld volt. Nem értem, hogyan válhat sárgává, vagy barnává. De minden nap tanul az ember :D
2011. júl. 15. 22:26
 25/31 anonim ***** válasza:
Na nem részletezem, de ha egyszer epét látsz, jussak eszedbe :'D
2011. júl. 15. 22:27
 26/31 anonim ***** válasza:
Mármint epét hánysz nah :D
2011. júl. 15. 22:30
 27/31 anonim válasza:
én leragadtam ott, hogy kilyukadt az epélye :D 0mgggg
2011. júl. 15. 22:38
 28/31 anonim ***** válasza:

Bocs, de nekem az jutott eszembe, hogy Ripley hadnagyot hanyagolni kéne, ha megjött neki :-)

De ezek szerint saválló vagy, örülj neki :D

2011. júl. 16. 08:46
 29/31 anonim ***** válasza:
A zöld folyás általában bakteriális fertőzésre utal... mindketten menjetek el orvoshoz, kezelésre szorultok egyaránt!!
2011. júl. 17. 15:00
 30/31 anonim ***** válasza:

A hüvelyi folyás (fluor) gombás fertőzés tünetei

A fokozott váladéktermelés kellemetlen nedvességérzetként válik észlelhetővé. A váladék színe sárgás, zöld, szükés, világosbarna és akár véres is, nem ritkán kellemetlen szagú is. [link]

Szóval elég nagy a valószinüsége, hogy ez bizony gombás fertőzés. Dsy

2011. júl. 17. 22:38
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!