Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi aza zöld ami kifolyt neki?
Figyelt kérdés
barátnömmel szeretkeztem,mikor elélveztünk egyszerre és utána kihuztam a farkam,észrevettem,hogy a makkon valami zöld sűrű folyadék van.most ez belölem jött vagy belöle?nem védekeztem,több százszor szexeltünk már soha nem volt ien.mi lehet a gond?nagy baj van?normális valaszokat kérek2011. júl. 15. 20:19
2/31 PerverzcsajXD válasza:
sztem ez csak folyás vt. hány éves a bnőd?????
3/31 anonim válasza:
Édes mindegy melyikőtökből folyt ki, a zöld egyértelműen fertőzés. Irány a doki, de nagyon sürgősen!
5/31 anonim válasza:
Fogamzásgátlótól is lehet,bár nem tudom.Ha zöld,akkor gomba vagy vmilyen fertőzés.Jobb lesz dokinál vizsgáltatni magatokat.
6/31 A kérdező kommentje:
barátnöm 20 éves,lehet hülye vagyok de nemlehet hogy az epélye kijukadt vagy valami?sem neki sem nekem nincs fájdalmam.azota nem volt aktus,nem élveztem el.szerintetek lehetséges,hogy a sperma zöld nekem?probaljam meg kiverni vagy mi? segitsetek léccci,orvoshoz nem merünk el menni mert,hogy álitsunk be?Doktoúr szexeltünk és valami zöls folyt ki a puncijabol,kajak hülyének néznek majd. :( :( :( :(
2011. júl. 15. 20:52
7/31 A kérdező kommentje:
nem szed fogamzásgátlót,mindig óvszerrel védekeztünk,csak most nem volt ithon :)
2011. júl. 15. 20:53
8/31 PerverzcsajXD válasza:
ember! Igen beállítasz és elmeséled neki a történteket! Hidd el nem te vagy az első aki ilyen történetet mesél neki!
9/31 anonim válasza:
Úristen, az ilyenek élnek nemi életet... MUSZÁJ ELMENNETEK A DOKIHOZ!! Ilyet fogamzásgátló sem okoz, BIZTOS, HOGY FERTŐZÉS! Remélem a kilyukadt az epéjét csak viccnek szántad, és nem ennyire buta vagy biológiából. Az orvosnak az a dolga, hogy meggyógyítson, és rajtatok bizony van mit. Egy ilyen fertőzés meddőséget okozhat!
10/31 anonim válasza:
1.
az epe az emésztőcsatornában van!
2.
igen, az orvosnál pontosan ezt kell mondani!
3.
igen, verd ki!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!