Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi aza zöld ami kifolyt neki?
11/31 A kérdező kommentje:
Ajjj persze,hogy viccnek szántam :) De sok az okos,de ha te volnál ien helyzetben akkor nem tudom igy viselkednél e.szerintetek az alkoholnak van köze hozz?aznap mindketten eléggé berúgtunk.fertözés tuti kizárva,sem ö sem én nem ba--unk félre.Ahigéniára figyyelek,naponta töbször kezet mosok,töbször zuhanyzok,már a meleg miatt is.Eggyütlét elött közösen zuhanyzunk,stb szal nem az igénytelen csoportba tartozunk.most viccet félretlve de ha vaakinek az epélye megsérül az mien?vagyis csak aza belsö szerv van neki ami zöld,vagyis,zöldes.elmegyek orvoshoz mert aggaszt,de leghamarabb hétfön tudunk menni addig meg az ideg megöl :)
... Attól még, hogy nem d*gtok félre, simán lehet fertőzés, sőt, látatlanul megmondom, hogy az. És az ilyen nagyon veszélyes! Ha én ilyet tapasztalnék, MÉG AZNAP mennék az orvoshoz, mert nem akarok meddő lenni. Az orvosnak az a dolga, hogy az ilyet kikezelje (én is annak tanulok). Egyébként nézd át alaposabban azt a biológiakönyvet, mert olyan alap dolgokkal nem vagy tisztában, ami szégyellni való...
2011. júl. 15. 21:10
13/31 A kérdező kommentje:
okoska 8 éve volt utoljára biosz könyv a kezemben,és ha te ien hejzetben lennél nem azt mondanád.köszönöm a segitséget annak aki segit,holnap elmegyük a kórházba.lessz ami lessz.
Nyelvtankönyv sem most volt a kezedben, az látszik... Attól még, hogy már nem iskolába jársz, alap dolgokat tudni kell(ene). Örülök, hogy orvoshoz mentek, legalább nem hiába jártattuk a szánkat.
2011. júl. 15. 21:17
15/31 A kérdező kommentje:
nyelvtankönyv is 8 éve volt utoljára a kezemben.viszont ha cserélünk,és neked kell irnod erintös telefonról / x10 mini / akkor megnézném neked mennyi hiba lenne benne :)
laptopról,pc ről gépeznék nekem is ien nagy lenne a csőröm :)
2011. júl. 15. 21:23
Szia! Ez az egyik fertőzés jele. Nem látom kimondani a nevét, de kezelni kell, nyugi nem halálos, de ne szexeljetek, ameddig nem voltatok orvosnál. Nem feltétlenül kell ehhez félrekúrni, szóval nyugi. Az orvos sem fog hülyének nézni, ez mindennapi dolog.
Szóval csak nyugalom és mielőbb orvos, semmi baj sem lesz.
Az epének ehhez nincs köze. Az egyébként is sárga, hányáskor biztos láttál már:)
2011. júl. 15. 21:29
18/31 A kérdező kommentje:
hát nem tudom,de mikor nagymamám tyúkokat vagdos le akkor annak zöld az epe :D és most lehet kinevetni,leoltani.rrrrrrendben igérem,orvoshoz megyünk,bnöm is rábeszélem.köszönöm mindenkinek
Bazzeg, a tyúk nem ember :D
Voltál már emberesen bekúrva?
Na, felteszem hánytál is másnap. Milyen színű volt? :D
Mikor kijön belőled sárga, és undorítóan keserű :D
2011. júl. 15. 21:49
Gyerekek, az epe ZÖLD, nem sárga :D És az égvilágon nincs semmi köze a nemi szervekhez...
2011. júl. 15. 22:06