Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van velem? L/17 Na hát ált. Isk. Alsó tagozat óta érzem, hogy nincs vmi rendbe velem. Elkezdtem érdeklődni a lányok iránt is, de nem nagyon foglalkoztam vele egészen addig míg gimis nem lettem.
Figyelt kérdés
Azt hiszem elkezdtem többet érezni egyik barátnőm iránt mint kéne. Nem tudtam kezelni a helyzetet és egy idő után sikerült kiverni a fejemből. De mostanába megint jóba lettünk nagyon és elkezdtem megint érezni azt a dolgot. Van most barátom, de sokkal szívesebben lennék ezzel a bizonyos lánnyal. Félek, hogy nem tudok szerelembe esni addig amíg nem verem ki a fejemből, de nem tudom. :/ Nemtudom, hogy ez csak egy fellángolás vagy teljesen más. Mit kéne tennem?2011. júl. 15. 19:06
1/4 anonim válasza:
Ha szereted nagyon, az miért rossz??
Ha jobban bízol benne, jobb vele, mint más barátokkal, az miért gond???
Ha szép és szerinted is szép, az természetes...
De te őt kívánod, sexelnél vele??
2/4 anonim válasza:
Hm, nagyon hasonló a szituáció az én esetemben is. Egészen ovis korom óta voltak jelek arra, hogy érdeklődöm a lányok iránt, de csak gimiben esett le a dolog, amikor beleszerettem egy lányba. Akkor volt pasim, de nem éreztem sajnos iránta azt amit kellett volna, így vége lett. Hálistennek kölcsönös volt a lánnyal az érzés, így összejöttünk.:) Az egyik legszebb időszakom volt. Sajnos vége lett, de azóta volt több párom is, mind nők és most is van. Miből lesz a cserebogár:) Ne nyomd el Magadban az érzést, mert csak rosszabb lesz, inkább derítsd ki, hogy Ő hogy áll a helyzettel. Mindenképpen azzal érné meg lenned akihez vonzódsz, nemde? 19/L
4/4 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam még ilyesmire, hogy szexelnék e vele...nekem az is elég lenne ha velem lenne.
Mindig is félénk voltam ilyen szerelmi témákban. Másoknak tudtam tanácsot adni meg stb. de magamba sosem voltam biztos. Nem merem neki elmondani..szerintem teljesen hülyének nézne :/
2011. júl. 16. 01:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!