Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nekem olyan problémám adódott,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem olyan problémám adódott, hogy új iskolát kezdtem,9-es lettem. Év elején megismertem osztálytársam 11-es haverját de év elején még nem igen foglalkoztam vele, nem ismertem és ezáltal nem állt, hozzám közel. (többi lent. )?

Figyelt kérdés

Ám 3 hónap elteltével, miután minden szünetben elvoltunk, beszélgettünk és ismerkedtünk felvett MSN-re a fiú majd elkezdett bókolni és a szebbnél szebb verseket irt nekem. Akkor még mindig nemigen ismertem, milyen is valójában és sajnos nem hatott meg a szerelmes szava. Kosarat kapott Tőlem. A mai napig is viszont nagyon jó barátok vagyunk, puszikat osztok neki és ölelgetem MERT....kezd hiányozni és most kaptam észhez, hogy valójában milyen értéket csaptam el magamtól....Szeretném ha vele lehetnék, szeretném még egyszer ha bizna bennem olyan szinten, hogy összejönnénk....

Mi a tanácsotok, hogy tudnám tudtára adni, hogy Őt akarom?

2010. febr. 4. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

*

AKCIÓ -5kg/hó 299 Ft/nap

Natúr fogyókúra, koplalás nélkül. Természetes alapanyagok Próbálja ki

www.rff.hu mutasd meg neki

2010. febr. 4. 19:27
 2/5 anonim ***** válasza:
megis mondhatnád neki. egyből látni fogod rajta h mit gondol. de nagyon ne éld bele magad. de szerintem nem lesz gond:)
2010. febr. 4. 19:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Egyszerűen csak mond meg neki, hogy kedveled őt és szívesen megpróbálnád vele ha még ő is akarja.

Hajrá:)

18/L

2010. febr. 4. 19:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Fuh az a gáz, hogy elég félős lány vagyok ILYEN szempontból de majd megpróbálom....
2010. febr. 4. 20:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Amúgy meg volt olyan, hogy átöleltem és odadugta a fejét az enyémhez, vagy hozzábújtam mikor egymás mellé leültünk és rátette a fejét az enyémre szóval ilyemsi...
2010. febr. 4. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!