Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk többsége miért ribancozza le a lányokat?
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 13:47
Félreértettél, attól hogy jön utánam, még nem én viszem, sőt el is küldöm a pcsába!
Miután leírtam, hogy megérdemelnének egy atyai pofont, és hogy nevelő célzattal mondom a szemébe, hogy mekkora krva, furcsa, hogy ez jött le neked, hogy én is kihasználom ezeket a lányokat, erre van igényem, és semmivel se vagyok jobb náluk.
Azzal a kijelentéssel értek együtt, hogy sajnos ma már tényleg azt kell bizonyítani egy lánynak, hogy nem ribanc, mert a többség alapból az.
Az, meg hogy csak az ribancozza le a lányokat, aki nem kaphatja meg a csajt..., én inkább fordítva látom, csak az a fiú nem krvázza le a ribanccsajt, aki éppen befűzni próbálja, mert nem akarja elcs*szni a lehetőségét, de ő is ugyanúgy tudja, hisz nem is próbálkozna, ha nem ribanccal lenne dolga.(itt természetesen igazi ribanc van szó, nem normális, átlag csajról)
A válasz írója 46%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 15:36
jajjj miért akkor a nők életüket keresztül vibrátort használjanak vagy mi a jó büdös francot??? akkor pl te is mi a francért szexelsz??? használj guminőt vagy verd ki és ne szexelj.Na ez neked jó lenne??? gondolom hogy nem.Ba.sszameg mindenki saját maga döntse már el hogy mit csinál és kivel.Most ez másoknak mi a fa.szért fáj hogy ha valami neki jó...
"Nekem is van libidóm és is szeret szexelni, de azzal, akit szeretek"
Na és ezzel mit kezdjek??? tudod nem egyformák az emberek..nem mindenki szexel ugyanannyit.istenem nőjj már fel!!ne hisztizz már itt.vagy neked ez fáj hogy más megengedheti magának hogy jó legyen? gyerekes a felfogásod
Fonevoda
talán mert egy kis éretlen hülyegyerek vagy aki egy rakás szerencsétlenség azért...nőjj fel
"ha van 1 lakatod amit minden kulcs ki nyit az egy szar lakat de ha van 1 kulcsod ami minden lakatot kinyit az egy nagyon jó kulcs"
Ha van egy kulcsod ami nem nyitja a lakatot mert nem belevaló az egy szar kulcs... és addig kell kipróbálni a kulcsokat még meg nem találjuk a belevalót!!!
És te honnan veszed hogy a te kulcsod jó ?:D lehet a te kulcsod egy nagyon szar kulcs öcskös ;)
"egy nőnek mindig is a legnagyobb kincse a szüzessége"
Nem azért van az ott hogy a nők ne használják.
És akkor te miért szexelsz??? akkor te is őrizd meg a szüzességed vonulj be papnak:) kíváncsi vagyok meddig bírnád ki szex nélkül.majd utána beszélj...
Vajon miért szexelnek az emberek??? én azért nem lennék szűz vagy 25 éves koromig hogy másoknak jó legyen. Az a lényeg hogy nekem legyen jó.. és ezzel mindenki így van.Mivelhogy a szex is a kapcsolatba tartozik?? vagy te mit csinálsz szex helyett???
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!