Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk többsége miért ribancozza le a lányokat?
Miért ne élvezze a sexet két ember, amíg nem verik át embert??? Ez miért ribancság??
Mondjuk nekem sem szimpatikus ez az életfelfogás.
De amíg a pasi kapható rá, addig ok, csak akkor ne bőgjenek.
"De nehogy már így élje le vki az életét, h semmit sem próbált ki fiatalon vagy egyetemista korában."
Igazad van, szerintem te is előbb-utóbb ki fogod próbálni milyen a bőr-és nemibeteggondozó folyosólyán ülni. Meg remélem kipróbálod milyen mikor helyes srácok leütnek, majd megerőszakolnak és kivisznek Olaszországba ahol már pénzért elégítheted ki a libidódat te kis hülye.
Ha nő ki akarja élni magát az k.urva! Értsétek meg!
Egy nőnek a legnagyobb kincse a szüzessége!
Én nem mennék hozzá egy olyan nőhőz akiről tudom hogy nem szüz és már voltak benne... :)
"Olyan nincs, hogy vki fűvel-fával lefekszik, max a K-k. De ha van egy baromi helyes férfi, akkor miért ne?"
Lehet értelmezési problémáid vannak, de ha tetszik egy pasi lefekszel vele, jön egy másik pasi is, akivel úgyszint lefekszel és igy tovább, akkor az már elég fűvel-fával való dolog.
Pusztán azért, mert helyes egy pasi lefekszel vele, az már olyan, mintha egy pasi megfektetne egy jó csajt, mert jól néz ki. Nah most ugye te teljesen természetesnek veszed, ha lefekszel egy jó pasival, de ha egy férfi teszi ugyanezt, akkor az emancipuncik egyből hőbörögnek, hogy ugye szemét pasi, aki kihasználja a nőket.
Őszintén mire vágysz te? Mit szeretnél megélni fiatalon? Mit jelent neked az, hogy kiéled magad?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!