Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk többsége miért ribancozza le a lányokat?

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:29
Ment a zöldkéz.

Nem azé de nem sok szart érnétek nélkülünk xD
Az tény h mi sem nélkületek de...:D

@13:19
Ezt büdös k.urvával ismertem. :D
Amúgy sajnos van valóságalapja, tapasztalatból elmondhatom, hogy k.urva mind, amíg nem bizonyítja az ellenkezőjét. És ezzel a barátnőm és az összes lánybarátom is egyetért. Ők már bizonyítottak. A többségnek viszont sajnos sosem fog sikerülni.

azért, mert a legnormálisabb csaj is buliban egy korty tequilától már jön be utánam a wcre...
Nem azért ribancozzuk le, mert nekem nem jön össze, és ezért ő a hibás, hanem azért mert többségük mint a vérfarkas, éjszaka átváltozik. A k*rvák legalább beismerik, igen ezt csinálom, rászorulok, de a mai tizenévesek ingyen csinálják bárkivel egy feles után, és másnap csak annyit mond: jóvan részeg voltam. És egy hét múlva ugyanúgy megy a diszkóba.
Régen egy atyai pofon helyretette őket, de ma már olyat nem szabad, annyi maradt, hogy a szemébe mondjuk, mekkora egy ribanc, hátha el jut az agyáig, hogy tényleg az.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!