Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Spermadonorság hogy működik,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Spermadonorság hogy működik, hol van, tényleg fizetnek érte, ha odamegyek és leadom az "anyagot"?

Figyelt kérdés

Lehet egyszer elemmnék, vagy lehet többször is? tudtok róla vaalmit? :)

Köszi

2011. júl. 15. 11:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Annyit tudok róla, hogy kész genetikai csodának kell lenned, hogy elfogadják a spermádat. Nem dohányozhatsz, nem ihatsz, tökéletes pszihológiai és fizikai állapotban kell legyél. Ha ez így van, akkor egy 40 éves, de még egész csinos és nagyon gazdag nő sokkal többet ad értük...
2011. júl. 15. 11:45
 2/2 A kérdező kommentje:

Hol van az a nő? hol lehet ilyet találni? :-)

Hát egyébként nem dohányzom. Inni sem jellemző. Azt az egy-egy pohár bort szerintem meg nem mondják, hogy elfogyasztottam. És talán az nem is árt különösebben.

Pszichológiailag nem tudom mi a helyzet, de optimista vagyok. Fizikailag sincs különösebb gondom. 2 évet birkóztam, most maratoni távokat és hosszabbakat is futok időnként, és sziklát mászom. Minden sportot szeretek.

De nem gondoltam volna, hogy ez ilyen durva. a filmekbe azért nem ez van. Azt hittem lazább a dolog... :-)

Tudom a film nem valóság. Ezért kérdeztem, mert nem vagyok járatos :-)

2011. júl. 15. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!