Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha fiatalabb fiúkkal szexelek?
Nem az a gáz, hogy a fiatalabb fiúkat részesíted előnyben, hanem hogy ilyen ribanc módon viselkedsz. Elég ciki, de a te dolgod.
Mellesleg én is a fiatalabb fiúkra bukok, a barátom is majdnem 2 évvel fiatalabb nálam, de nekem csak ő van, nem csak úgy leszopok pár srácot, amikor arra áll a szám.
rám is mászhatnál :P :) irj privit :)
18F
"...nagyon hamar elmennek,de ez engem nem érdekel mert utána teljes nőnek érzem magam.Szerintetek ez gáz??"
Te nem nő, vagy hanem egy kib.szott kis ribanc. És ez nem gáz, hanem k.rvaság, hiába magyarázol bele bármit is.
01:19: Az, hogy szűz vagy, kurv.ára nem bizonyíték semmire, nem hallottad még azt a szót, hogy szűzk.? De am. sem kell itt bizonygatnod semmit, mert senkit nem izgat, hogy ribi vagy-e, vagy sem.
Hogy mennyi kiéhezett kisfiú van ezen az oldalon, te jóóó ég:D
Ismerkedjünk:D
21 vagyok és engem is be kéne törni:$
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!