Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha fiatalabb fiúkkal szexelek?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok.Kb fél éve szexelek.Nagyom szeretek nálam fiatalabb fiúkat "betörni".Egyszerűen csak rájuk mászok és benne vannak a dologban.Sokszor csak lesz*pom őket.Rendszerint nagyon hamar elmennek,de ez engem nem érdekel mert utána teljes nőnek érzem magam.Szerintetek ez gáz??2011. júl. 14. 23:59
11/30 anonim válasza:
A suliban 2 ilyen csajról is volt idén videó az Aktion közben. Az egyiket az egész suli megtapsolta szüneben a szép teljesítményéért.
13/30 A kérdező kommentje:
szerinted??ˇˇ
2011. júl. 15. 00:10
14/30 anonim válasza:
De jó lenne ha ismernélek :D.
17/F
15/30 lala.22 válasza:
öö ehez hozzátennék azért dolgokat . nehogy már te a kis faszt szereted meg a kisfiuktól érzed magad nagynak . hát itt azért kamu sztem ojan szüzike vagy még mint az állat ) kész lehet kommnetelni .
16/30 anonim válasza:
Naa irj prvit ha telleg ilyen vagy! Ne csak itt erezd magad nonek :)
16F
17/30 anonim válasza:
hali ha gondolod szivesen odaadom magam 16éves rocker vagyok én nem akarom hogy lesz*pj vagy meg dugj sőt én akatlak kinyalni hs érdekel az ajánlat küldj 1 üzit, amúgy nem gáz énis ilyen vagyok :p 16/f
18/30 lala.22 válasza:
legalább a 70 évesekknek mmár megnött-.-" istenem
19/30 anonim válasza:
énrám szívesen rámászhatsz!
küldj privbe egy üzit és dumáluk! nah mit szólsz ??(de komolyan mondom)
17/F
20/30 anonim válasza:
Na az ilyen lányokról megvan a véleményem elég keményen, nem akarok tuskó lenni, de te egy kegyetlen nagy r*banc vagy! Ha majd komoly kapcsolatot akarsz nem fog veled senki sem leállni mert fél év alatt ki tudja hány kisfiúnak voltál meg... Kiégett ribi leszel. Senki nem fog komolyan venni. Süllyedj el amilyen mélyre csak tudsz babám!!!
18/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!